Câștigați o placă de dezvoltare Microchip PIC-IoT WG

Câștigați o placă de dezvoltare PIC-IoT WG (AC164164) de la Electronica Azi și, dacă nu o câștigați, primiți un cupon de reducere de 15%, plus transport gratuit pentru una dintre aceste plăci.

by gabi

Placa de dezvoltare PIC-IoT WG combină un puternic microcontroler PIC24FJ128GA705, un coprocesor securizat ATECC608A CryptoAuthentication™ și controlerul de rețea ATWINC1510 Wi-Fi® complet certificat – care oferă cel mai simplu și eficient mod de a conecta aplicații embedded la Google Cloud IoT Core. Placa include, de asemenea, un depanator și nu necesită hardware extern pentru a programa și depana microcontrolerul.

Microcontrolerul PIC24FJ128GA705 pe 16-biți, bazat pe tehnologia eXtreme Low Power, dispune de până la 128KB de memorie ECC Flash și 16KB de memorie RAM. Acesta este prevăzut cu un ADC pe 12 biți la 200 kps cu până la 14 intrări analogice, 3 comparatoare și CTMU (Charge Time Measurement Unit) pentru aplicații tactile. Este disponibil în capsule de 28 pini, 44 pini și 48 pini. Familia este ideală pentru aplicații de uz general.

Microcontrolerul este livrat din fabrică cu un firmware preîncărcat care vă permite să vă conectați rapid și să trimiteți date către platforma Google Cloud folosind senzorii de temperatură și lumină de pe placă. Odată ce sunteți gata să vă creați propriul proiect personalizat, puteți genera cod cu ușurință, utilizând bibliotecile software gratuite din MPLAB Code Configurator (MCC).

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare PIC-IoT WG sau de a primi un cupon de reducere de 15%, inclusiv transport gratuit, vizitați pagina https://page.microchip.com/E-Azi-WG.html și introduceți datele voastre în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu