BPS 300i cu gamă largă de interfeţe pentru conectivitate

by donpedro

OBoyle_EA0815_LEUZE_A_Fig-1Sistemele BPS 300i au fost echipate cu interfaţă integrată Profinet încă de la apariţia lor pe piaţă; acum dispun în plus de interfeţe Profibus şi SSI. Interfețele RS232 şi RS485 urmează a fi implementate în noiembrie 2014. Interfețele integrate permit configurarea completă a dispozitivului direct din panoul de control. Aceasta duce la îmbunătăţirea timpilor de instalare şi la scăderea costurilor generate de folosirea dispozitivelor de conectare. Profibus DP şi OBoyle_EA0815_LEUZE_A_Fig-2Profinet sunt utilizate în industrie pentru comunicarea rapidă între diferite dispozitive de control, senzori, actuatoare.
De exemplu, sistemele de măsurare a poziţiei transmit informaţie absolută prin interfaţă serială SSI (Synchronous Serial Interface). Construcţia modulară a sistemelor BPS 300i permite echiparea acestora cu o conectivitate diversificată, afişaj LED integrat sau protecţie pentru temperaturi de până la -35°C. Funcţia Availability Control monitorizează şi raportează rezerva de performanţă a întregului sistem.

Informaţii generale

Leuze electronic a creat sistemul BPS de poziţionare a codurilor de bare în urmă cu 10 ani. A doua generaţie a acestor sisteme este disponibilă acum în noua formă de proiectare a produselor Leuze. Tehnologia şi experiența aplicaţiilor din ultimii 10 ani au fost implementate în noua serie BPS 300i. Cu ajutorul sistemelor de poziţionare a codurilor de bare, un cititor ce se deplasează de-a lungul benzii cu coduri, determină poziţia exactă a componentei mişcate. Astfel este posibilă generarea în milisecunde a unor valori absolute de precizie milimetrică, putând fi procesate pe secundă până la 1000 de măsurători. Gama de operare a noilor sisteme BPS 300i este de la 50 la 170 mm. Prin urmare sunt extrem de tolerante la fluctuaţii mecanice ce se pot ivi în diverse aplicaţii, cum ar fi dispozitivele de depozitare, linii de funicular, poduri rulante sau platforme de împingere. Chiar şi la rate mari de 10 m/s, acurateţea este de ±0.15 mm.

O’Boyle
Tel. +40 256-201346
office@.oboyleoboyle-ORIG
www.oboyle.ro


S-ar putea să vă placă și