Balver Zinn® COBAR®

by donpedro

Balver Zinn SN100C este un aliaj eutectic nickel staniu cupru, cu o cantitate redusă de germaniu adăugată pentru a reduce oxidarea aliajului. SN100C este denumirea comercială pentru SnCu0,7Ni, aliajul lead-free pentru wave-soldering. Aliajul Balver Zinn generează solder joint-uri strălucitoare şi compacte, comparabile cu cele generate de aliajele cu conţinut de plumb.

În 2005, testele NASA au concluzionat că aliajul Balver Zinn SN100C este cel mai fiabil aliaj pentru wave soldering. Comparat cu aliajele SnCu convenţionale, SN100C cauzează semnificativ mai puţină disoluţie a cuprului, minimizând astfel riscurile electrice asociate acestui efect şi conductivitatea termică.
Disoluţia scăzută a cuprului permite menţinerea cu uşurinţă a compoziţiei băii de solder în specificaţii şi reducerea scrapurilor de materiale din cauza contaminării. Rezultatele solderingului sunt superioare celor obţinute cu aliajele lead-free standard – în special tendinţa redusă de bridging.
În conformitate cu studiul independent ELFNET, aliajul SN100C Balver Zinn este cel mai utilizat aliaj pentru wave soldering în Europa. Aliajul SN100C Balver Zinn este preferat pentru temperaturile înalte de proces în selective soldering.
Conţinutul aliajului SN100C Balver Zinn se încadrează în prevederile Directivei EU 2002/95/EG (“RoHS”).

LTHD CORPORATION, vă stă la dispoziţie, cu toate informaţiile de care aveţi nevoie ca profesionist implicat în procesul de identificare.
Capabilităţile noastre proprii de producţie sunt definite prin:
– cantitatea dorită este produsă şi livrată

… Just in Time!


– pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clientului utilizăm diferite tipuri de materiale de la hârtie până la materiale speciale cum ar fi polyimide etc.
– utilizăm echipamente digitale şi tehnologii care asigură o viteză sporită de producţie, datorită unui timp foarte scurt de pregătire şi procesare a producţiei.

Soluţii de identificare pentru industria electronică
Identificarea plăcilor cu circuite integrate (PCB) şi a componentelor.
LTHD Corporation vă pune la dispoziţie mijloacele cele mai potrivite pentru a asigura lizibilitatea identităţii produsului dumneavoastră în timpul producţiei.
PCB Rework şi trasabilitate.
Uneori, în procesul de asamblare al plăcilor electronice veţi avea nevoie să protejaţi anumite zone ale acestora pentru a evidenţia anumite probleme de calitate sau pentru a asigura o manipulare corespunzătoare protejând produsul împotriva descărcărilor electrostatice.

Aplicaţii în industria auto
Compania noastră a dezvoltat o unitate de producţie capabilă de a veni în întâmpinarea cerinţelor specifice în industria auto. În Octombrie 2008 am fost certificaţi în sistemul de management al calităţii ISO/TS 16949:2002.

Soluţii de identificare generale
Identificarea obiectelor de inventar, plăcuţe de identificare
LTHD Corporation oferă materiale de înaltă calitate testate pentru a rezista în medii ostile, în aplicaţii industriale şi care asigură o identificare a produsului lizibilă pe timp îndelungat.
Etichete pentru inspecţia şi service-ul echipamentelor
Pentru aplicaţii de control şi mentenanţă, LTHD Corporation oferă etichete preprintate sau care pot fi inscripţionate sau printate.
Etichete pentru depozite – LTHD Corporation furnizează o gamă completă de etichete special dezvoltate pentru identificare în depozite.

Aplicaţii Speciale
Pentru aplicaţii speciale furnizăm produse în strictă conformitate cu specificaţiile de material, dimensiuni şi alţi parametri solicitaţi de client.
Security Labels – toată gama de etichete distructibile, capabile de a evi­denţia distrugerea sigiliului prin texte standard sau specificate de client.
Benzi de mascare – benzi rezistente la temperaturi înalte, produse din polymidă cu adeziv siliconic rezistent până la 500°C, ce poate fi îndepărtat fără a lăsa reziduuri. Disponibile într-o gamă largă de
dimensiuni cum ar fi: grosime – 1mm, 2mm, 3mm şi lăţime 6mm, 9mm, 12mm, 25mm.
Etichete standard şi inteligente – ca furnizor de servicii complete putem pune la dispoziţie etichete în orice formă, culoare, material, pentru orice tehnologie.
RFID Systems – vă punem la dispoziţie sisteme RFID complete incluzând şi proiectarea sistemului cu etichete inteligente, hardware şi software necesar.
Signalistica de siguranţă a muncii – LTHD Corporation este furnizor pentru toate tipurile de marcaje de protecţie şi siguranţă a muncii
incluzând signa­listica standard, de înaltă performanţă şi hardware şi software utilizat pentru producţia acestora.
Mai mult decât doar un simplu distribuitor, LTHD Corporation vă pune la dispoziţie suportul complet al proceselor printr-o echipă calificată de ingineri.
Certificarea în sistemul de management al calităţii ISO 9001:2001 şi ISO/TS 16949:2002 asigură îmbunătăţirea continuă a activităţii spre deplina satisfacţie a clienţilor.

Contact
Ioan Cojanu – CCI Coordinator
ioancojanu@lthd.com

Head Office:
LTHD Corporation
300153, Ardealul str., no. 70, Timisoara, Romania
www.lthd.com

Tel.: +40 356 401266; +40 256 201273; +40 729 009922
Fax: +40 256 490813
Mobil: +40 722 247882

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu