Antenă cu bandă dublă, de dimensiuni reduse și cu performanțe deosebite

by donpedro

Würth Elektronik a lansat o antenă chip multistrat în vederea minaturizării aplicațiilor radio. Măsurând doar 40 × 6 × 5 mm, antena WE-MCA (7488918022) acoperă gamele de frecvențe de la 700 la 960 MHz și de la 1710 la 2690 MHz. Datorită factorului de formă și profilului subțire, neatins până acum, antena oferă un raport excelent între dimensiuni și performanță.

Antenă extrem de compactă (pentru frecvențe de la 700 la 960 MHz și de la 1710 la 2690 MHz): WE-MCA Sursa imaginii: Würth Elektronik

WE-MCA este ideală pentru aplicații precum GSM 900, WLAN/WiFi, Bluetooth, GPS/GNSS, ZigBee și comunicații mobile (4G/LTE). Împreună cu o gamă largă de module radio și produse EMC pentru aplicații de înaltă frecvență, Würth Elektronik oferă un portofoliu complet de produse pentru dezvoltarea de aplicații radio, inclusiv, printre altele, aplicații compacte IoT și aplicații pentru clădiri inteligente. Având o gamă de temperaturi de operare de la -40°C la +85°C, aceste antene chip sunt, de asemenea, perfect adaptate pentru aplicații robuste.

Pentru o dispunere perfectă a componentelor pe PCB

Dispunerea aplicațiilor radio miniaturizate și selectarea inductorilor și condensatorilor adecvați pentru a elimina interferențele reprezintă o artă în sine. Acesta este motivul pentru care Würth Elektronik oferă, de asemenea, asistență pentru potrivirea și caracterizarea antenei pentru gama sa WE-MCA de antene cu cip multistrat.

Antenele WE-MCA sunt ambalate în role pentru asamblare SMT, fără restricții în ceea ce privește numărul de elemente. La cerere, sunt disponibile mostre gratuite.

Würth Elektronik eiSos

S-ar putea să vă placă și