Analog Devices la SPS 2023

Transformarea datelor în informații pentru un viitor industrial mai durabil

by gabi

La SPS 2023 (Smart Production Solutions, Nürnberg, 14 – 16 noiembrie 2023), ADI va ilustra modul în care compania colaborează cu clienții săi pentru a permite transformarea digitală, pentru a impulsiona inovația și pentru a alimenta următoarea generație de capabilități industriale. Pentru a realiza obiective ambițioase în materie de eficiență, productivitate și sustenabilitate, sectorul industrial trebuie să se orienteze către soluții la nivel de aplicație pentru a a colecta datele operaționale și a acționa în consecință. Tehnologiile de vârf ale ADI fac legătura dintre lumea fizică și cea digitală cu soluții de detecție, conectivitate, putere și procesare, permițându-le clienților să își transforme datele în informații utile.

Experimentați demonstrațiile industriale ale ADI la Pavilionul 5, Standul 110:

  • Experiența industrială interactivă a unei fabrici inteligente: Vizitați virtual fabrica digitală a viitorului. Explorați modul în care se schimbă configurațiile fabricilor și tehnologiile ADI care permit această evoluție, inclusiv senzorii conectați inteligenți, automatizarea adaptivă a proceselor, robotica industrială agilă, controlul modular al mișcării și monitorizarea în timp real a stării activelor.
  • Creșteți productivitatea cu ajutorul roboticii mobile modulare: Vedeți cum este implementat un robot mobil autonom (AMR) pentru a asigura control și ghidare la nivel optim, în timp ce identifică și evită obstacolele, creând medii de lucru mai sigure prin intermediul unei detecții îmbunătățite. Această demonstrație ADAM (Analog Devices Autonomous Robot) prezintă o soluție AMR completă care simplifică proiectarea cu ajutorul platformelor modulare ADI, inclusiv detectarea de mare precizie a adâncimii, controlul motorului a patru roți independente, procesarea inteligentă AI și cartografierea, comunicații optimizate și managementul bateriei. Totul este susținut de driverele software ROS pentru o lansare rapidă pe piață.
  • Producție agilă cu robotică industrială: Descoperiți modul în care ADI abordează trei piloni cheie ai roboticii – controlul mișcării, detectarea precisă a poziției și detectarea percepției. Intrați în acțiune cu o demonstrație interactivă de robotică în care sunteți provocat să controlați robotul și să selectați un premiu de pe o bandă transportoare în mișcare. Experimentați procesul de detectare a rotației chiar și în cazul în care se întrerupe alimentarea cu energie electrică cu ajutorul primului senzor de poziție absolută multitură și unghiulară din lume realizat pe un singur cip.
  • Rețeaua industrială a viitorului: Pentru a face funcțională pe deplin fabrica digitală modernă și pentru a realiza creșterile de productivitate oferite de date și inteligență artificială, convergența dintre rețelele IT și OT trebuie să fie atât perfectă, cât și sigură. Această platformă demonstrativă prezintă modul în care ADI dă posibilitatea sistemelor de automatizare a fabricilor și proceselor să valorifice cantitățile uriașe de date generate, făcând legătura între date și informații pentru eficientizări la scară largă. Adună date de măsurare cheie și noi informații din toate colțurile fabricii moderne cu ajutorul tehnologiilor ADI Time Sensitive Networking (TSN), Ethernet single pair, I/O configurabile prin software, IO-Link® și de securitate cibernetică.
  • Producție eficientă din punct de vedere energetic cu cu drivere inteligente pentru motoare: Legislația determină trecerea de la motoarele tradiționale cu viteză fixă, conectate la rețea, la motoare cuplate cu drivere cu viteză variabilă, pentru o potrivire optimă a sarcinii și a cuplului în vederea optimizării utilizării energiei. Explorați sistemele de motoare industriale de ultimă generație care dispun de inteligență artificială și senzori pentru detectarea defecțiunilor, diagnosticate și afișate în timp real.

Analog Devices

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu