Analizorul LAN pe bază Palm înglobează caracteristici înalte de ultimă oră

by donpedro

Sistemul analizor Ethernet SMTRX-019, o unealtă economică bazată pe Palm pentru rezolvarea problemelor şi evaluarea echipamentului LAN, permite inginerilor de reţea flexibilitatea care anterior putea fi obţinută numai folosind echipament care costa de 10 ori mai mult. Unitatea de bază a analizorului testează perifericele 10Base T şi 100Base TX şi este livrată cu un Palm m105 manual, cabluri, baterii NiMH, un încărcător şi un CD cu programul utilitar.
Unitatea monitorizează erorile din reţea şi caracterizează pachetele pentru CRC, condiţiile de funcţionare redusă sau suprafuncţionare şi erorile de aliniere. Ea generează atât pachete de testare cât şi de eroare, iar capabilitatea sa de testare în sarcină oferă pachete la diferite nivele de sarcină fixă.
Dispozitivul capturează pachete pe triggere definite – adrese sau condiţii eroare – şi le vizualizează cu adrese decodate şi tipuri de protocol. De asemenea, analizorul testează operaţiunea card Ethernet (NIC) din perifericele reţelei folosind adrese IP şi permite afişarea ţintelor PING şi ARP. Unitatea de bază cântăreşte 1lb şi măsoară 18(L) x 9(W) x 6,5(H)cm.

Smartronix
www.smartronix.com

S-ar putea să vă placă și