Amplificatoarele de putere quad-band GSM/GPRS sunt cele mai mici de pe piaţă

by donpedro

Cu dimensiuni de 7 x 7 x 1,11 mm, amplificatoarele de putere MMM5062 quad-band GSM/GPRS sunt cele mai mici dispozitive de acest tip de pe piaţă. Dispozitivele folosesc o tehnologie de încapsulare HIIPA (high-impedance integrated power amplifier) pentru a oferi o soluţie de 50W fără componente externe suplimentare. Folosirea tehnologiei true-enhancement-mode GaAs permite eliminare sursei de tensiune negativă şi a drain-supply switch, ceea ce duce la micşorarea costului şi a mărimii produsului final, la eliminarea componentelor pasive suplimentare.
Dispozitivul suportă benzile de frecvenţă GSM850/900, DCS1800 şi PCS1900 şi este potrivit pentru funcţionarea Class 10 GPRS.
În aplicaţiile complete quad-band, performanţa tipică pentru banda de mică frecvenţă este o putere de ieşire de 35,2 dBm şi un coeficient de eficienţă a puterii de 53% la o putere de intrare de -1 dBm. Performanţele tipice pentru banda înaltă sunt puteri de ieşire de 33,8 dBm la o efiecienţă a puterii de 44% şi o putere de intrare de 2 dBm. Izolaţia tipică cross-band este de numai -28 dBm la putere maximă.

Motorola Semiconductor, Phoenix
http://www.motorola.com/semiconductors