Algoritmul de numărare a persoanelor de la Analog Devices asigură utilizarea eficientă a spațiului și siguranța lucrătorilor

by donpedro

Analog Devices, Inc. (ADI) a lansat algoritmul ADI EagleEye™ ADSW4000 PeopleCount pentru detectarea și numărarea persoanelor în spații interioare, cum ar fi sălile de ședință sau birouri. ADSW4000 este primul dintr-o serie de algoritmi software la nivel de aplicație care fac parte din platforma ADI EagleEye, aceasta incluzând un subsistem hardware bazat pe procesorul de semnal digital (DSP) embedded Blackfin® de la ADI și un set de blocuri software la nivel de aplicație care permit utilizatorilor să își dezvolte rapid propriul sistem de numărare a persoanelor.

Algoritmul ADSW4000 oferă analize ale nodurilor de la marginea sistemului care deblochează informații pentru a îmbunătăți utilizarea spațiului, siguranța persoanelor prin monitorizarea distanței și eficiența energetică a spațiilor din cadrul clădirilor inteligente.

Caracteristici principale ale ADSW4000

 • Algoritm de numărare a persoanelor pentru zone interioare, cum ar fi sălile de ședință sau birouri
  • Starea de ocupare
  • Locația persoanei (coordonate x și y)
 • Performanță zonală (zone multiple pentru o acoperire mai mare)
 • Procesare edge
  • Ieșire de metadate prin UART
  • Nu se transmit imagini capturate
 • Zona de acoperire pentru o precizie optimă de 90%: Raza de 3 m
 • Zona de acoperire maximă (precizie de 80%): 5 m rază

Despre ADI EagleEye
Platforma ADI EagleEye permite o soluție hardware și software completă, end-to-end, pentru a ajuta la rezolvarea provocărilor legate de ocupare. Combinarea algoritmului proprietar ADI ADSW4000 și a DSP-ului Blackfin avansat permite eficientizarea spațiului interior, menținând în același timp securitatea și confidențialitatea, deoarece imaginile sunt procesate, dar nu sunt transmise de la nodul de margine. De la sălile de ședință la cafenele și de la holuri la numărarea persoanelor din birourile deschise, ADI EagleEye poate rezolva nevoile spațiului de lucru și maximiza bunăstarea și productivitatea lucrătorilor.

Prețuri și disponibilitate

Produs Disponibilitate  Preț unitar Livrare
EVAL-ADSW4000KTZ ACUM   $650 Platformă de evaluare plug and play cu algoritm ADSW4000 încorporat și acces în cloud la tabloul de bord


Analog Devices

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu