Agilent Technologies a vândut 2,5 milioane transceivere miniatură

by donpedro

Agilent stabileşte standardele pentru producţia de capsule miniatură

PALO ALTO, California, 5 Martie 2001
Agilent Technologies Inc., furnizor de vârf de tehnologii inovative pentru comunicaţii şi ştiinţe biologice a anunţat astăzi că a livrat transceiver-ul pentru fibră optică în capsulă microminiatură SFF cu numărul 2,5 milioane. Capsula minusculă “small-form-factor” a devenit un standard industrial, iar cantitatea de două milioane şi jumătate de bucăţi este de departe cel mai mare din industrie! Volumul uriaş al vânzărilor atestă răspunsul entuziast suscitat de soluţiile pentru fibre optice ale firmei Agilent.
Pe o placă de cablaj tipică, transceiverele în capsula SFF asigură o densitate dublă de porturi pentru fibre optice faţă de vechiul standard de interfaţă, SC-Duplex. Această densitate sporită de porturi de comunicaţie oferă o bandă de trecere mai mare per circuit imprimat, cu costuri globale mai reduse ale echipamentului. În consecinţă, se reduc preţurile şi dimensiunile routerelor, comutatoarelor şi altor echipamente de interconectare în reţea.
Transceiverele SFF de la Agilent se conformează aceloraşi specificaţii privind capsulele ca şi dispozitivele de la Lucent Technologies Inc., IBM, şi numeroşi alţi furnizori.
Toate produsele Agilent în capsulă SFF oferă compatibilitate cu înţelegerea referitoare la producţia capsulelor cu factor de formă mic (MSA), performanţe bune în privinţa interferenţelor electromagnetice (EMI), adaptare foarte bună la montarea pe panou şi un factor de jitter redus, iar raportul calitate/ preţ este ridicat. De asemenea, produsele SFF Agilent sunt proiectate pentru a fi fabricate cu facilităţile de producţie de serie mare ale firmei, ceea ce asigură o disponibilitate neîntreruptă a dispozitivelor.
Actualmente, Agilent livrează cantităţi mari de transceivere pentru Gigabit Ethernet în capsulă SFF pentru aplicaţii de întreprindere sau de reţele locale, şi intenţionează ca în următoarele luni să demareze producţia de masă de dispozitive SONET. Acestea sunt dispozitive pentru reţele optice sincrone (Synchronous Optical Network) folosite în reţele de comunicaţii de mare viteză pe aria unui întreg oraş (WAN).
www.semiconductor.agilent.com

Adaugă un comentariu