Advantech explică în episodul 3 al podcastului “The Innovation Experts” al Farnell de ce este integrarea calea spre deblocarea 4.0.

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, a lansat cel de-al treilea episod din seria 2 a podcastului “The Innovation Experts”, în care Advantech, lider global în domeniul soluțiilor pentru Internetul Industrial al Lucrurilor (IIoT). Seria 2 împărtășește opiniile celor mai importanți experți din industrie, descoperind tendințele, provocările, produsele și soluțiile care permit tranziția globală pentru adoptarea Industriei 4.0 și accelerarea procesului de inovare în domeniul IIoT.

În acest episod al podcastului, Advantech explică de ce integrarea este poarta de acces pentru deblocarea principiilor de bază ale tehnologiei Industrie 4.0. Matt Dentino, Channel Manager Industrial Internet of Things al Advantech pentru America de Nord, explică modul în care o politică de lungă durată de adoptare a unei arhitecturi deschise a influențat strategia companiei în ceea ce privește integrarea activelor, managementul energiei, transformarea digitală și monitorizarea și analiza în timp real.

Ascultând podcastul, companiile de toate mărimile vor afla despre necesitatea parteneriatelor strategice de afaceri și despre importanța angajării unei noi generații de ingineri și informaticieni pentru a-și menține avantajul competitiv pe măsură ce Industrie 4.0 suprasolicită lumea industrială. Dentino face, de asemenea, predicții întemeiate cu privire la modul în care inteligența artificială (AI) va permite un nou val de inovare în Industrie 4.0, indispensabil pentru construirea și operarea fabricilor inteligente de generație următoare.

Dave Beck, Global Director E-mech & Passives la Farnell, a declarat: Producătorii pot fi adesea reticenți în adoptarea de noi tehnologii, deoarece nu doresc să își riște afacerea bazându-se pe lucruri necunoscute. Potrivit Advantech, aceste probleme din trecut devin din ce în ce mai puțin îngrijorătoare, deoarece fiecare proces și fiecare dispozitiv IIoT nou-venit pe piață este testat foarte riguros. În prezent, singurul risc tehnologic pentru producătorii mici și mijlocii până la marile organizații ‘blue-chip’ este acela de a rămâne în urmă.

Noile episoade ‘The Innovation Experts’ sunt lansate la fiecare câteva săptămâni și abordează subiecte cheie, precum proiectarea fabricilor inteligente și puterea automatizării, sinergia revoluției industriale cu electrificarea, cum să demonstrezi rentabilitatea investițiilor din Industrie 4.0 și multe altele.  Toate episoadele anterioare ale podcastului din a doua serie sunt acum disponibile pe hub-ul de resurse tehnice al Farnell, și anume:

Episodul 1: Trecerea la Industrie 4.0 folosind măsurători noi și existente – Episodul de debut al seriei se concentrează pe modul în care companiile de procesare și producție pot adopta principiile Industrie 4.0 prin adoptarea digitalizării. Kevin Goohs, Director of IoT Implementation Strategy de la Omega Engineering, discută despre modalități inovatoare de modernizare a sistemelor instalațiilor existente cu soluții critice, cum ar fi senzorii și noile sonde digitale inteligente, pentru a capta informații din fabrică în timp real. Companiile vor dobândi o înțelegere a monitorizării și controlului la periferie, despre cum să identifice noi mecanisme de furnizare și analiză a datelor mari și să efectueze evaluări critice ale proiectelor pilot înainte de a se angaja în instalarea unui sistem complet.

Episodul 2: Alinierea sustenabilității, a strategiei de afaceri și a parteneriatelor în cadrul Industriei 4.0 – Schneider Electric oferă o prezentare exclusivă a abordării inovatoare a companiei în ceea ce privește dezvoltarea de noi soluții tehnologice pentru IIoT, inclusiv modul în care învățămintele cheie sunt transmise direct clienților. Potrivit lui Mark Yeeles, Vice President Industrial Automation, UK & Ireland, secretul pentru a progresa în adoptarea Industriei 4.0 constă în implicarea partenerilor strategici care pot ajuta cu adevărat companiile să creeze instalații complet optimizate. Inginerii și managerii de instalații vor fi împuterniciți să ia decizii mai inteligente și adesea autonome, care pot eficientiza procesele și accelera transformarea digitală pentru a atinge succesul mult mai rapid.

În calitate de furnizor global de top de soluții wireless industriale, Advantech este o voce autorizată în domeniul dezvoltării sistemelor IoT inteligente și a platformelor embedded. Advantech își asistă partenerii și clienții pentru a-și conecta lanțurile industriale cu ‘big data’ și ‘AI’. De asemenea, compania colaborează cu partenerii de afaceri pentru a accelera progresul tehnologic al inteligenței industriale.

Farnell oferă din stoc o gamă completă de echipamente de testare, instrumente și consumabile pentru producție industrială de ultimă generație, pentru a sprijini proiectarea, întreținerea și reparațiile electronice, fără valoare minimă a comenzii. Clienții au acces gratuit la resurse online, foi tehnice, note de aplicație, videoclipuri și webinarii, și beneficiază de suport tehnic excelent, disponibil 24/5 în limba locală.

Podcastul ‘The Innovation Experts’ este disponibil gratuit de la principalii furnizori de podcasturi, inclusiv Spotify și Apple Podcasts.

Episoadele următoare vor cuprinde interviuri exclusive cu Eaton, ABB și Red Lion Controls.

Cel de-al treilea episod al podcastului, cu Advantech, este disponibil acum pe hub-ul de resurse tehnice al Farnell.

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu