Adăugaţi sunet dispozitivelor dumneavoastră – la un preţ încântător

by donpedro

Difuzoarele fiabile nu trebuie de fie costisitoare. K50/8 de la compania Visaton este un bun exemplu de difuzor universal potrivit chiar şi în condiții mai puțin favorabile la un preț rezonabil.

Avantaje / Caracteristici:
1.Difuzoare universale pentru dispozitive industriale
2.Membrană din milar rezistentă la razele ultraviolete şi cupă din metal
3.Domeniu de temperatură -25 la +70°C
4.Potrivit pentru exterior, IP65
5.Răspuns echilibrat de frecvenţă
6.Raport excelent calitate/preț

K50/8 aparține categoriei de difuzoare industriale de 5 cm (2“) cu o rezistenţă sporită. IP65 (din partea membranei după incorporarea unei carcase potrivite) spune totul. Membrana din plastic din milar este rezistentă la razele ultraviolete iar cupa din metal asigură proprietățile stabile într-o gamă largă de temperaturi. K50 face faţă tuturor activităților pentru care a fost proiectat – reproducerea vocală, transmiterea diverselor sunete într-un domeniu extins de frecvenţe (cu excepția frecvenţelor joase sau înalte). K50 întrunește şi alte cerințe importante pentru majoritatea aplicațiilor – dimensiunea compactă – doar 17 mm. Similar cu majoritatea difuzoarelor de mici dimensiuni, K50 este omnidirecţional chiar şi la frecvenţe mai înalte (-5db/90°/8000 Hz).

Graţie dimensiunilor mici, profilului compact, rezistenţei şi nu în cele din urmă prețului rezonabil, K50 devine o componentă potrivită pentru emiterea sonoră a diverselor dispozitive cum ar fi soneriile, lifturile, mașinile şi panourile de comandă. K50 şi multe alte componente Visaton sunt articole standard în stocul nostru. Dacă sunteți interesați de tipurile ce nu se regăsesc pe stoc, vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.com

SOS electronic
www.soselectronic.com

Adaugă un comentariu