Adaptor IR “Plug-and-Play”

by donpedro

Böblingen, Germania, 14-06-2004 – Agilent Technologies a anunţat o serie de adaptoare seriale “smart dongleIrDA (Infrared Data Association) care pot fi uşor ataşate milioanelor de echipamente POS – point-of-sale – ce nu aveau conectivitate IR.

Alte dispozitive digitale care beneficiază de conectivitate IR includ casele de marcat, ATM-urile bancare, imprimantele, sistemele de navigaţie ale autoturismelor şi dispozitivele de monitorizare a presiunii sângelui. Funcţionalitatea IrDA adăugată va permite utilizatorilor de telefoane mobile sau PDA-uri echipate cu IR să gestioneze tranzacţii financiare, iar transferul de date între dispozitive să aibe loc mult mai uşor.
Familia HSDL-D100 de adaptoare smart produsă de Agilent reprezintă o platformă harware şi software cuprinzătoare ce suportă un domeniu larg de aplicaţii IrDA la comandă. Acestea includ serviciile financiare de plată IrFM – “point-and-pay”, transferul de fişiere de poze şi muzică între dispozitivele mobile şi transferul de date de la cabine
la dispozitivele mobile. Platforma compilează specificaţiile IrDA SIR şi suportă transferuri de date cu viteze de la 9.6 kb/s la 115.2 kb/s.
Disponibile atât ca ansamblu pe placa de circuit imprimat cât şi în variantă completă, soluţia Agilent “IrDA smart dongle” reprezintă o punte ce simplifică adăugarea capabilităţilor de comunicaţii IrDA dispozitivelor digitale şi aplicaţiilor. O simplă conectivitate “plug-and-play” face dispozitivele uşor de integrat utilizând pentru dezvoltare un minim de resurse.

www.agilent.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu