Noi componente marca KEMET

Inele de ferită și condensatoare electrolitice

by gabi

KEMET (Grupul YAGEO) este unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de componente pasive. Deși compania este cunoscută în primul rând ca producător de condensatoare, aceasta oferă și o gamă largă de alte componente, cum ar fi bobine de ferită.

Mai jos sunt prezentate doar câteva din miile de articole KEMET disponibile în catalogul nostru. Acestea sunt noi bobine (ferite) și condensatoare caracterizate prin performanțe de curent ridicate. Aruncați o privire la această gamă, precum și la oferta completă KEMET din catalogul nostru.

Inele de ferită

Diametre 20…26mm Diametre 29…42mm Diametre 51…61mm Pentru fir rotund

Inelele realizate din materiale feromagnetice, sau bobinele, previn schimbările bruște de curent. În cazul elementelor KEMET prezentate, miezurile de ferită sunt realizate (în funcție de model) din magneziu, zinc, nichel (MnZn, NiZn) sau nanocristale. Acestea permit o suprimare optimă a interferențelor în gama de frecvențe joase (150kHz). Sunt disponibile în versiuni cu înveliș exterior neacoperit și acoperit cu plastic. Aplicațiile pentru aceste produse includ o gamă largă de aparate alimentate de la rețea, cum ar fi aparate de uz casnic (frigidere, mașini de spălat), electronice de consum, imprimante/copiatoare de birou, aparate de aer condiționat, precum și mașini industriale și invertoare.

O soluție KEMET distinctivă și convenabilă (din punct de vedere al producției) este reprezentată de feritele plasate în carcase pentru a facilita atașarea lor la cablul finit. Acestea fac posibilă protejarea cablării externe a diferitelor dispozitive, de exemplu, alimentare, semnal, comunicație.

Condensatorul cu conductoare cu șurub suportă curenți înalți.

Condensator electrolitic din aluminiu

Condensatorul ALS31A472NJ450 face parte din gama de componente aluminiu-electrolitic. Se caracterizează prin toleranță termică largă (de la -40°C la 85°C) și durată de viață (20.000 h la o temperatură extremă de 80°C). Este o componentă care rezistă la supraîncărcări de curent înalt și are o rezistență echivalentă (ESR) de 30mΩ, proiectată pentru a fi utilizată în circuite de stabilizare, sisteme de stocare a energiei și invertoare boost. În plus, caracteristicile condensatorului îi permit să fie utilizat în surse de alimentare, mașini de sudură, controlere de motoare de curent alternativ și alte aplicații solicitante. Capacitatea condensatorului este de 4,7mF (cu o toleranță de ±20%). Tensiunea maximă de funcționare este de 450V DC. Datorită manipulării curenților înalți, cablurile condensatorului sunt realizate sub formă de terminale cu șurub. Atunci când se ia în considerare utilizarea componentei, trebuie avut în vedere faptul că dimensiunile sale sunt adecvate pentru o capacitate relativ mare, fiind Ø77×115mm.

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

Transfer Multisort Elektronik   |   https://www.tme.eu

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu