Mouser Electronics, Silicon Labs și Arduino sponsorizează concursul “2024 Matter Challenge”

by gabi

Mouser Electronics, Inc. sponsorizează concursul 2024 Matter Challenge în parteneriat cu Silicon Labs și Arduino. Deschis tuturor competențelor, Matter Challenge este o oportunitate de a inspira comunitatea Silicon Labs și nu numai, prin crearea unui proiect inovator cu placa Arduino Nano Matter, disponibilă la Mouser. Concursul durează până la 31 octombrie.

Pentru a participa la Matter Challenge, concurenții vor trebui să își creeze un cont în Comunitatea Silicon Labs. Apoi, ei vor trebui să creeze un proiect original bazat pe placa Arduino Nano Matter. Propunerile vor fi evaluate în funcție de profunzime, impact potențial și nivelul de inovare.

Placa Arduino Nano Matter se bazează pe puternicul microcontroler MGM240S de la Silicon Labs. Arduino Nano Matter integrează perfect standardul avansat Matter pentru conectivitatea IoT, adresându-se atât pasionaților, cât și profesioniștilor. Având dimensiuni compacte, de 18 mm × 45 mm, Nano Matter este ideal pentru proiectele eficiente energetic care necesită opțiuni de conectivitate precum Bluetooth® Low Energy și OpenThread®. Utilizatorii pot profita de gama extinsă de periferice și intrări/ieșiri din cadrul ecosistemului Arduino pentru a îmbunătăți conectivitatea dispozitivelor și funcționalitatea proiectelor.

Câștigătorul concursului „Matter Challenge” va fi anunțat la data de 7 noiembrie 2024 și va primi un credit de 500 USD la Mouser.com, o pereche de căști Bose și multe altele. Toți participanții vor primi un abonament de trei luni la cursul de formare pentru dezvoltatori Novel Bits Bluetooth.

Matter este un protocol de conectivitate bazat pe IP, care unifică industria și eficientizează crearea de aplicații IoT, permițând, totodată, integrarea armonioasă într-o varietate de ecosisteme pentru case inteligente, automatizări industriale, electronice de consum, agricultură inteligentă, asistență medicală și multe altele.

Pentru a afla mai multe, vizitați Comunitatea Silicon Labs la https://community.silabs.com/s/share/a5UVm000000NYDtMAO/feeling-competitive-enter-the-matter-challenge/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu