Câștigați o placă de dezvoltare dsPIC33A Curiosity Platform produsă de Microchip

Câștigați o placă de dezvoltare dsPIC33A Curiosity Platform (EV74H48A) de la Electronica Azi, iar dacă nu o câștigați, primiți un cupon de reducere de 15%, plus transport gratuit pentru una dintre aceste plăci.

by gabi

Placa de dezvoltare dsPIC33A Curiosity Platform (EV74H48A) este o platformă completă de dezvoltare care permite clienților să exploreze capabilitățile familiei de controlere digitale de semnal (DSC) dsPIC33A. Acestea au o arhitectură pe 32-biți cu o unitate de calcul în virgulă mobilă cu precizie dublă și motor DSP pentru calcul mai rapid în aplicații critice din punct de vedere al timpului.

Construit pe o arhitectură CPU (Central Processing Unit) pe 32-biți cu o viteză de operare de 200 MHz, nucleul performant al familiei dsPIC33A include o unitate de calcul în virgulă mobilă cu precizie dublă (DP FPU) și instrucțiuni DSP pentru efectuarea de sarcini numerice complexe în cazul multor algoritmi de control în buclă închisă. Arhitectura dsPIC33A oferă performanțe ridicate și control precis în timp real, împreună cu un ecosistem cuprinzător de instrumente de dezvoltare pentru a simplifica și accelera procesul de proiectare.

Familia dsPIC33A de DSC-uri cu latență redusă de reacție a fost creată pentru aplicații de control de precizie de înaltă performanță și în timp real. Aceste dispozitive combină avantajele microcontrolerelor cu capabilitățile de procesare a semnalelor ale DSP-urilor (Digital Signal Processors), ceea ce le face potrivite pentru o gamă largă de aplicații care presupun prelucrarea rapidă a datelor primite de la o mulțime de senzori.

Placa oferă interfețe mikroBUS™ și XPLAINED PRO, care permit adăugarea de plăci de dezvoltare însoțitoare, cum ar fi plăcile QT Touch, kiturile BIST XPRO, diverși senzori și interfețe prin intermediul Click Boards™, pentru a susține adăugarea de caracteristici personalizate. O conexiune QSPI la o memorie Flash EEPROM SQI de 2 Mbiți suportă stocarea externă de date nevolatile.

Interfața cu utilizatorul, inclusă, este dotată cu un LED RGB, un potențiometru de 10K Ohm, trei butoane, opt LED-uri și trei panouri tactile capacitive. Fiecare dintre aceste elemente poate fi programat să îndeplinească orice scop pentru a crea interacțiunea dorită între utilizator și placă.

Pentru a avea șansa de a câștiga placa de dezvoltare dsPIC33A Curiosity Platform de la Microchip sau de a primi un cupon de reducere de 15%, inclusiv transport gratuit, accesați pagina https://page.microchip.com/E-Azi-33A.html și introduceți datele voastre în formularul de înregistrare online.

Microchip Technology   |   https://www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu