DigiKey lansează tombola anuală Back2School

by gabi

Extragerea premiilor #DKBack2School 2024 se desfășoară în perioada 19 august – 18 octombrie 2024; câștigătorii vor fi anunțați în noiembrie.

DigiKey, distribuitor de top la nivel mondial care asigură cea mai mare selecție de componente tehnice și produse pentru automatizări industriale disponibile în stoc pentru expediere imediată, a lansat mult așteptata tombolă Back2School. Concursul anual oferă elevilor și studenților șansa de a câștiga carduri cadou DigiKey pe care le pot folosi la achiziționarea de produse pentru construirea și proiectarea de noi dispozitive.

Vor fi oferite nouă premii, iar câștigătorii vor fi selectați aleatoriu. Un câștigător al marelui premiu va primi un card cadou DigiKey în valoare de 1.000 USD; trei câștigători al premiului de nivel 2 vor primi un card cadou DigiKey în valoare de 500 USD; iar cinci câștigători al premiului de nivel 3 vor primi un card cadou DigiKey în valoare de 250 USD.

“În fiecare an, așteptăm cu nerăbdare să organizăm tombola Back2School pentru a oferi elevilor și studenților instrumentele, produsele și resursele de care au nevoie pentru a accelera progresul în domeniile lor”, a declarat Brooks Vigen, Senior director of global strategic marketing la DigiKey. “DigiKey are o istorie bogată în responsabilizarea și susținerea următoarei generații de inovatori și, de aceea, așteptăm cu nerăbdare să vedem viitoarele lor proiecte și tehnologii.”

Loteria este deschisă oricărui elev sau student cu o adresă de e-mail de la o universitate sau colegiu, iar înscrierile pot fi făcute în limba locală. Pentru a afla mai multe sau pentru a participa la tombola Back2School, vizitați site-ul DigiKey aici. Înscrierile sunt deschise în perioada 19 august – 18 octombrie 2024, iar câștigătorii vor fi anunțați în jurul datei de 15 noiembrie 2024.

Pentru a afla mai multe despre instrumentele educaționale gratuite și resursele academice oferite de DigiKey pentru cursuri și proiecte, vizitați site-ul DigiKey.

DigiKey

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu