Expoziția PCIM 2025 se extinde și mai mult pentru a răspunde cererii în creștere pentru componentele electronice de putere

by gabi

Mesago Messe Frankfurt GmbH / Arturo Rivas Gonzalez

Cererea în creștere pentru electronica de putere sporește nevoia de informații și dialog în cadrul industriei. Ca o întâlnire cheie pentru sectorul electronicii de putere, PCIM Expo se extinde astfel de la patru la șase pavilioane în 2025, cu scopul de a crea și mai mult spațiu pentru potențialul de dezvoltare.

Provocările globale precum schimbările climatice, electrificarea sustenabilă și progresul digitalizării și automatizării cresc nevoia de sisteme electronice eficiente, fiabile și puternice. Astfel de sisteme sunt esențiale pentru a răspunde cerințelor societății moderne și pentru a asigura un viitor sustenabil.

Electronica de putere joacă un rol cheie în aceste sisteme prin reducerea consumului de energie, minimizarea pierderilor și prelungirea duratei de viață a sistemelor electrice. Ca bază pentru conversia, distribuția și controlul energiei electrice, ele sunt vitale pentru tehnologii-cheie precum e-mobility, energiile regenerabile și automatizările industriale.

Potențialul oferit de electronica de putere, împreună cu complexitatea în creștere și cerințele tot mai mari de eficiență energetică, fiabilitate și miniaturizare determină dezvoltarea continuă a sistemelor electronice de putere avansate. Aceasta include proiectarea și producția de componente reutilizabile pentru o economie circulară sustenabilă. În plus, dezvoltarea continuă necesită integrarea strânsă a diferitelor discipline științifice și inginerești.

PCIM Expo se va extinde pentru a răspunde provocărilor industriei

O platformă centrală de prezentare, schimb de informații și dialog în cadrul sectorului este esențială mai mult ca oricând pentru a face față provocărilor în creștere și a maximiza oportunitățile și posibilitățile electronicii de putere atât pentru furnizori, cât și pentru utilizatori.

În calitate de expoziție și conferință de top pentru electronica de putere, PCIM Expo & Conference 2025 adaugă două săli de expoziție spațiului său tradițional. Cu noile pavilioane 4 și 4A, târgul de la Nürnberg se va întinde astfel, pentru prima dată, la șase pavilioane destinate acestui eveniment.

Astfel, vizitatorii vor avea acces la o gamă mai largă de companii, produse și oportunități de interacțiune, ceea ce este esențial pentru modelarea dezvoltării și viitorului electronicii de putere.

PCIM Expo & Conference va avea loc în perioada 06 – 08 mai 2025.

PCIM Expo & Conference
Expoziție și conferință internațională pentru electronica de putere, controlul inteligent al mișcării, energii regenerabile și managementul energiei.
https://www.facebook.com/pcimeurope/
https://www.linkedin.com/showcase/pcim-europe/

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu