Modulul Pro 4G de la Arduino, disponibil acum la Mouser, oferă conectivitate 4G rapidă și fiabilă oriunde în lume

by gabi

Mouser Electronics, Inc. stochează acum modulul Pro 4G de la Arduino. Echipat cu un modem puternic Quectel® LTE Cat 4, debitul rapid de date și lățimile de bandă ridicate ale modulului Pro 4G asigură transferuri de date (download și upload) fiabile și rapide, chiar și în locații îndepărtate. Modulul Pro 4G extinde capabilitățile de conectivitate ale plăcilor Portenta pentru utilizarea în infrastructura orașelor inteligente, în automatizările industriale, în sistemele de gestionare a flotei, în sistemele de mentenanță la distanță și în alte aplicații.

Modulul Pro 4G de la Arduino, disponibil acum la Mouser, garantează o conectivitate 4G fiabilă și compatibilitate cu rețelele 2G și 3G existente. Modulul Arduino Pro 4G conectează dispozitivele prin Arduino Cloud, simplificând analiza erorilor, actualizările de firmware și operațiunile de întreținere de la distanță. Pentru proiecte mai mari, cum ar fi clădirile inteligente, modulele pot fi utilizate pentru a monitoriza de la distanță temperatura, umiditatea și nivelurile de deformare, accelerând timpii de răspuns atunci când siguranța este în pericol. Modulul Pro 4G este, de asemenea, o soluție de conectivitate eficientă în medii dificile, oferind acoperire pe distanțe lungi și transfer de date securizat atât în interior, cât și în exterior.

Dezvoltat într-un factor de formă Mini PCIe, acceptat pe scară largă, modulul Pro 4G este compatibil cu o gamă largă de dispozitive pentru diverse aplicații, inclusiv monitorizarea conductelor, parcări inteligente și gestionarea deșeurilor.

Pentru a afla mai multe despre modulul Arduino Pro 4G, vizitați: https://www.mouser.com/new/arduino/arduino-pro-4g-module/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu