Se apropie termenul limită pentru a participa la concursul de proiectare “Create the Future” 2024

by gabi

Perioada de înscriere la concursul de proiectare “Create the Future” se apropie de sfârșit, un concurs captivant sponsorizat de Mouser Electronics adresat inginerilor și studenților din întreaga lume pentru a crea un nou lucru extraordinar. Mouser, care sponsorizează concursul de peste zece ani, s-a alăturat din nou producătorilor de renume Intel® și Analog Devices, Inc. (ADI) în calitate de co-sponsori. Concursul este organizat de SAE Media Group, o companie SAE International și de revista Tech Briefs. COMSOL este, de asemenea, un sponsor principal al concursului. Termenul limită de înscriere este 1 iulie.

Câștigătorul marelui premiu primește recunoaștere la nivel mondial și un premiu în bani în valoare de 25.000 USD pentru un produs inovator care aduce beneficii societății și economiei. Concursurile anterioare au generat peste 15.000 de idei de proiectare din partea unor ingineri, antreprenori și studenți din peste 100 de țări.

Concursul de proiectare “Create the Future” atrage atenția asupra conceptelor de produse care stimulează umanitatea, îmbunătățesc calitatea asistenței medicale sau contribuie la furnizarea de soluții sustenabile. Între lucrările anterioare care au câștigat marele premiu se numără materiale plastice care se autodistrug, un dispozitiv autonom de transport de organe și membre și un dispozitiv economic de depistare rapidă pentru a preveni bolile de origine alimentară.

Concursul a fost creat în 2002 de editorii revistei Tech Briefs pentru a stimula și recompensa inovația în domeniul ingineriei. Câștigătorul marelui premiu va fi ales dintre câștigătorii celor șapte categorii de participare: Aerospațial și apărare, Automobile/Transport, Electronică, Producție și materiale, Medicină, Robotică și automatizare și Tehnologie sustenabilă.

Pentru mai multe informații, vizitați: https://www.mouser.com/createthefuture/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu