Soluţii pentru reţele mesh wireless de joasă putere şi înaltă performanţă dezvoltate în parteneriat de Silicon Labs şi CEL

by donpedro

Silicon Laboratories Inc. a anunţat furnizarea tehnologiei microcontrolerelor wireless pentru o nouă linie de module pentru reţele mesh wireless sub-GHz de la California Eastern Laboratories (CEL). Acţionate de MCU-urile Si10xx wireless de la Silicon Labs, modulele MeshConnect Sub-G reprezintă prima serie de module CEL optimizate pentru aplicaţii wireless în banda ISM sub-GHz precum: dispozitive de măsurare inteligente, automatizări casnice, sisteme de securitate, acces fără cheie cu comandă de la distanţă, control sisteme de irigaţii şi staţii meteo.
Proiectate pentru medii de operare compacte, modulele MeshConnect Sub-G furnizează performanţe ridicate şi rază de acţiune RF superioară. Domeniile de frecvenţă 868 MHz şi 902-928 MHz fac posibilă transmisia robustă pentru aplicaţii de tip ,,în afara razei vizuale”. Modulele pot ajunge la un link de până la 140 dB cu o sensibilitate de până la -121 dBm.
Înalt integratele microcontrolere wireless cu un singur cip Si10xx asigură consumul energetic cel mai scăzut din industrie, permiţând extinderea duratei de viaţă a bateriilor pentru sistemele fără fir bazate pe module MeshConnect care necesită backup de baterii sau operare complet portabilă. MCU-urile wireless permit de asemenea modulelor un consum de putere RF foarte scăzut.

www.cel.com
www.silabs.com/pr/wirelessmcu

Silicon Laboratories Inc.
www.silabs.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu