Microchip îşi extinde portofoliul de microcontrolere PIC® pe 8 biţi cu noua familie cu 20 de pini

by donpedro

Microchip anunţă extinderea familiei de microcontrolere (MCU) pe 28-/40-pini PIC16F72x cu două noi dispozitive pe 20 de pini. PIC16F(LF)720 şi PIC16F(LF)721 sunt caracterizate de un consum energetic mic, ceea ce le face potrivite pentru aplicaţii de joasă putere alimentate cu baterii. Suplimentar opţiunii cu număr mai mic de pini, memoria program Flash cu auto-scriere de până la 7 KB şi modulul indicator de temperatură, extind familia de microcontrolere Microchip MCU pe 8-biţi către aplicaţii cu costuri şi mai reduse.
Noile MCU integrează de asemenea un convertor Analog – Digital pe 8 biţi (CAD), un modul PWM capturare/comparare şi un număr de periferice pentru comunicaţie serială, precum I2C™, SPI şi AUSART.
PIC16F(LF)720/1 sunt MCU-uri de uz general ce oferă integrate periferice de control cu cele mai noi performanţe. Suplimentar memoriei program cu auto-scriere pentru actualizarea de la distanţă a firmware-ului, aceste microcontrolere integrează un modul indicator de temperatură ce permite măsurarea temperaturii mediului din apropierea circuitului. Perifericele de comunicaţie integrate pot fi utilizate pentru transfer serial de date cu alte dispozitive de pe sau din afara PCB-ului. Protejate în capsule QFN de 4 mm x 4 mm, aceste microcontrolere pot fi utilizate în aplicaţii cu spaţiu limitat.
http://www.microchip.com/get/JWCJ

Microchip Technology
www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu