Premier Farnell sărbătorește vânzarea a 10 milioane de plăci Raspberry Pi cu o ofertă specială pentru clienți

by donpedro

Premier Farnell, distribuitorul de plăci de dezvoltare, sărbătorește vânzarea a 10 milioane de plăci Raspberry Pi, în mai puțin de șase ani de la momentul începerii producției de computere Raspberry Pi. Premier Farnell vinde acum peste 50.000 de plăci Raspberry Pi pe săptămână pentru producători, pentru industrie și educație din întreaga lume. Peste 4 milioane de plăci Raspberry Pi au fost vândute în Europa.

Premier Farnell colaborează cu Fundația Raspberry Pi de la lansarea modelului Raspberry Pi 1 Model B în 2012 și are un acord global pentru fabricarea, distribuția și personalizarea exclusivă a produselor Raspberry Pi.

Pentru a sărbători această etapă importantă, Premier Farnell oferă o reducere de 10% pentru o gamă largă de accesorii pentru Raspberry Pi, ajutând producătorii și inginerii de proiectare să facă mai mult cu plăcile lor. Aceasta include lansarea recentă a element14 Pi Desktop, care permite utilizatorilor să-și transforme placa Raspberry Pi într-un calculator de birou și a Raspberry Pi Sense HAT care a fost lansată în spațiu cu misiunea Astro Pi.

Premier Farnell a obținut recent un succes mai mare, deoarece a fost numit “Inovatorul anului” de revista Design & Elektronik din Germania pentru ecosistemul său Raspberry Pi. De asemenea, a fost selectat la categoria “Producătorul anului” și la categoria “Design Team of the Year” de revista Electronic Weekly pentru fabricarea plăcilor Raspberry Pi și a accesoriului său “Pi Desktop”.

Pentru mai multe informații accesați pagina Electronica Azi International – Farnell

Farnell element14 is part of the Premier Farnell   |   www.premierfarnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu