Digilent Inc. în Romania

by donpedro

Pentru a oferi sprijin în mediul universitar studenților și profesorilor, dar și tuturor specialiștilor și celor care au ca hobby electronica, automatica și robotica – ECAS ELECTRO poate livra orice produs de la Digilent Inc., dar și orice alt produs din acest domeniu vast, cerut pentru a dezvolta aplicații, a programa și a actualiza idei vechi, dar valoroase, folosind noi componente puternic integrate și scalabile. Beneficiați de prețuri eficiente și asistență tehnică pentru dezvoltarea de noi proiecte.
ECAS ELECTRO este distribuitor autorizat al produselor Digilent Inc.

Digilent Inc. este o companie lider în domeniul de produse de inginerie electrică care servește studenți, universități și OEM din întreaga lume cu tehnologie pe bază de instrumente de

Constantin Savu, Director General, Ecas Electro

proiectare educaționale. Având sediul în Pullman – Washington, Statele Unite ale Americii, Digilent Inc. a fost fondată de doi profesori de inginerie electrică – Clint Cole și Gene Apperson de la Washington State University, care au realizat module pentru exemplificarea programării la lecțiile lor, iar apoi au dezvoltat o metodă prin care studenții să construiască și să programeze chiar ei module. S-a pus baza acestei companii care proiectează, produce, și distribuie instrumentele sale de proiectare electronică la nivel mondial. De la înființarea sa în anul 2000, produsele Digilent Inc. pot fi găsite acum în peste 2000 universități din mai mult de 70 de țări din întreaga lume. Fiind o companie multinațională cu birouri în SUA, Taiwan, China și România, Digilent Inc. este în măsură să ofere soluții low-cost și de calitate la nivel de expert pentru o mare varietate de cerințe ale clienților. În plus, față de propriile produse, Digilent Inc. are servicii de proiectare OEM și de fabricație pentru companii de vârf în tehnologie, inclusiv Xilinx, Analog Devices, și Cypress Semiconductor.

Scopul companiei Digilent Inc. este de a face ingineria electrică și tehnologiile de proiectare ușor de înțeles și accesibile tuturor, permițând profesorilor și studenților să aibă acces la instrumente, materiale, resurse și diverse mijloace de dezvoltare la costuri mici.

Digilent Inc. oferă servicii de proiectare hardware și software pentru utilizatorii din domeniile educațional și industrial. Se oferă asistență la aspecte individuale ale proiectelor precum și gestio­narea de soluții complete ce se întind de la proiec­tarea inițială până la fabricație și la vânzare.
Capacitățile de inginerie includ proiectare de scheme și de PCB, configurații FPGA, firmware-ul încorporat pentru diferite microcontrolere, software de aplicație bazat pe Windows și drivere Windows.
Capacitățile de producție includ fabricarea de PCB prin intermediul birourilor proprii din lume, achiziții de componente și de management de piese pentru ansambluri de circuite imprimate, testarea automată a ansamblurilor de circuite imprimate, dispozitive de programare, ambalaje pentru produse, producția de CD/DVD, producerea de materiale video pentru educație și de promovare, documentație pentru produse și publicitate. În plus, prin prezența Digilent Inc. în peste 2000 de universități din întreaga lume, se pot oferi produse educaționale cu mare expunere la piețele educaționale. Digilent Inc. importă, de asemenea, volume mari de componente și subansamble de la birourile sale din toată lumea și, în multe cazuri, clienții pot să profite de aceste lanțuri de aprovizionare cu componente din domeniul electric, foarte variate: componente și dispozitive, PCB, elemente de conectare, instrumente de lucru și de testare.

Module bazate pe componente Xilinx pentru învățare Digital Electronics & FPGA – bazate pe ultimele tehnologii FPGA, care oferă soluții robuste, cu alimentare și programate prin USB, la preț foarte mic.
Osciloscoape, Generatoare de Funcții & Instrumente USB – folosite la ilustrarea noțiunilor fundamentale ale proiectării analogice. Este inclus puternicul modul Electronics Explorer Board – o stație de tipul all-in-one circuit design, echipată cu software intuitiv, la prețuri pentru studenți.
Module bazate pe Microprocesoare/Controlere pentru Robotică – module bazate pe microcontrolere puternice, fiind instrumente foarte utile pentru embedded control și proiecte de robotică pentru studenți și hobby-iști. Aceste module au conectoare I/O și soluții de alimentare cu putere și suport pentru opțiuni de programare.
Module chipKIT™ pentru Arduino™ Community – modulele de dezvoltare chipKIT™ sunt primele platforme bazate pe MCU 32-biţi compatibile cu multe exemple existente de programare Arduino™ code, materiale de referință și alte resurse.
Module FMC (FPGA Mezzanine Card) – o mare colecție de carduri periferice, puternice, bazate pe standardul FPGA Mezzanine Card (FMC), ce includ caracteristici de carduri FMC cu tehnologii de la Analog Devices, Xilinx și alți producători.
Module Sensors/Interface/Peripheral (Pmods™) – sunt mici interfețe I/O care oferă o cale ideală de extindere a capabilitățile modulelor FPGA/CPLD și de embedded control. Pmods comunică cu modulele de sistem folosind conectoare cu 6 sau 12-pini. Interfețele Pmods includ senzori, I/O, dispozitive de achiziții și conversii de date, conectoare, memorie externă și altele.
Module de Dezvoltare cu componente Analog Devices – o mare listă de module Pmods™, module FMC și alte module dezvoltate în parteneriat cu Analog Devices, Inc. Aceste produse au caracteristici inovatoare inițiate de tehnologiile Analog Devices în domeniile analogic, semnal mixat și procesarea digitală a semnalelor (DSP).
Instrumente Microchip® – Digilent Inc. are un parteneriat cu Microchip pentru a realiza și livra module la cost mic, dar bazate pe microcontrolere puternice, fiind ideale pentru aplicații în robotică, atât pentru mediul academic cât și hobby-işti. Se oferă o colecție de instrumente de la Microchip, larg folosite, la un preț mic pentru mediul academic.
Kit-uri FPGA Inrevium™ – kit-uri avansate pentru aplicații speciale, cu FPGA de la Inrevium, un brand al firmei Tokyo Electron Device Ltd. (TED). Aceste kit-uri sunt utilizate pentru proiectare profesională lucrând cu tehnologii inovatoare de splendide display-uri 3D, Organic Light Emitting Diode (OLED), Quad HD (4K2K resolution) și alte tehnologii pentru digital display, la fel de bine ca 3D TV.
Kit-uri PSoC® – kit-uri puternice bazate pe dispozitive Cypress’s PSoC® Programmable System-on-Chip. PSoC este o soluție completă pentru sisteme embedded, combinând un micro­­controler de 8-biţi, memorie flash și SRAM, cu blocuri configurabile analogice și digita­le.
Software – software gratuit pentru programare și configurare de dispozitive, inclusiv și cuprinzătorul software numit Adept.
Soluții de Programare – Digilent Inc. produce o varietate de soluții de programare high-speed JTAG și SPI USB2 care lucrează ușor cu toate instrumentele pentru microcontrolere Xilinx și Atmel AVR. Software-ul gratuit numit Adept ajută la personalizarea aplicațiilor prin controlul operațiilor prin JTAG și SPI, și la schimb de date cu sistemele țintă.
Platforme & Hardware pentru Robotică – colecție în creștere de componente și kit-uri la cost eficient.
Documentații și Manuale Educaționale – se asigură manuale și documentații verificate, scrise de specialiști. Pot fi achiziționate separat sau împreună cu modulele la care se referă.
Module de expandare Add-On – module care extind capabilitățile multor module FPGA/CPLD.
Accesorii – mecanice (șuruburi, distanțiere etc), cabluri, conductoare, suporturi de baterii și alte materiale utile necesare la realizarea unui proiect.

www.digilentinc.com
www.ecas.ro

Detalii tehnice: ing. Emil Floroiu, emil.floroiu@ecas.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu