Migrarea de la ISE v 7.1 la ISE v. 8.

by donpedro

Lansarea versiunii ISE 8.1i va aduce schimbări în cadrul configuraţiilor ISE. Odată cu lansarea în toamna anului trecut a versiunii ISE 8.1i, programul ISE BaseX nu va mai fi oferit ca şi configuraţie ISE. Programul de upgrade ISE BaseX face parte dintr-o campanie a firmei Xilinx de a translata toţi clienţii ISE BaseX aflaţi încă în perioada de garanţie către programele ISE Foundation sau ISE WebPACK. Acest program de upgrade este proiectat astfel încât să permită clienţilor produselor Xilinx ISE BaseX o tranziţie lină.
Acţionând rapid, înainte de data de expirare a licenţei de durată limitată de 12 luni

TBL (Time Based Licencing), toate punctele de vânzări şi relaţii cu clienţii ar trebui să înceapă să comunice detalii referitoare la programul de upgrade al ISE BaseX.
O oportunitate unică este disponibilă clienţilor BaseX odată cu acest program de upgrade şi anume şansa de a câştiga acces total la toate fişierele compatibile cu Xilinx prin upgrade la versiunea ISE Foundation la preţul de 1,495 USD. Clientul poate altfel opta să tracă în mod gratuit la versiunea ISE 8.1i WebPACK disponibilă deja din toamna 2005. Ambele opţiuni oferă clienţilor BaseX avantaje semnificative.

ISE Foundation egalează Full Xilinx Device Support – numai pentru clienţii ISE BaseX oferim prin operaţia de upgrade posibilitatea de a câştiga acces total la toate dispozitivele Xilinx; oferind astfel clienţilor acces nelimitat la Spartan-3E, Spartan-3L, şi la întreaga familie Virtex, incluzând noul Virtex-4 – prima familie pe plan mondial de multi-platforme FPGA. Translatează-ţi licenţa de client de la cea pentru ISE BaseX la cea pentru ISE Foundation, în loc de a reînnoi doar taxa anuală de întreţinere pentru BaseX, utilizând codul DX-ISE-BX2FND-71I, la preţul de 1,495USD. Reînnoirea anuală a licenţei TBL se va face la preţ standard utilizând codul EX-ISE-FND, dar preţuri mai avantajoase sunt disponibile pe baza unei analize amănunţite prin VPMin cu documente de autorizare.
Programul gratuit Free ISE 8.1i WebPACK fără pierderea compatibilităţii cu dispozitivele sau utilitarele de proiectare – ISE 8.1i WebPACK oferă unelte pentru un design îmbunătăţit şi compatibilitate extinsă cu dispozitivele. În pachetul ISE 8.1i WebPACK sunt disponibile editorul pentru FPGA, simulatorul ISE varianta Lite şi CORE Generator. În plus versiunea extinsă pentru ISE 8.1i WebPACK oferă aceleaşi dispozitive suportate de ISE BaseX. Clienţii programelor ISE BaseX vor avea în cadrul ISE 8.1i WebPACK toate trăsăturile configuraţiei BaseX dar la care se vor mai adăuga avantajele de a fi LIBER şi de a permite download-ul.

de Miroslav Kratochvil
FAE, Silica Czech Republik

S-ar putea să vă placă și