SAM-LS Antenă GPS inteligentă ANTARIS®

by donpedro

Poziţionarea motorului

Antena inteligentă SAM-LS combină un modul receptor GPS de foarte mică putere cu o antenă patch integrată. Factorul de formă şi interfeţele sunt compatibile cu antenele predecesoare SAM. Aceasta oferă două porturi seriale de 3V accesibile printr-un conector pentru cabluri flexibile tip bandă. Această soluţie integrată se potriveşte perfect unei game largi de produse finale care necesită o integrare rapidă şi sigură a sistemului la costuri şi riscuri minime de dezvoltare.

Modulul SAM-LS conţine un receptor GPS cu 16 canale, memorie Flash de 8Mb, pin alimentat de la baterie pentru backup-ul intern al memoriei şi ceas de timp real. Modulul ANTARIS® GPS Engine, dezvoltat într-un parteneriat de către Atmel şi U-blox, livrează performanţe de navigaţie excelente în condiţii dinamice din teren cu obstacole diverse precum clădirile urbane, înaltă sensibilitate în cazul operării cu semnale slabe fără compromiterea preciziei, suport DGPS şi sisteme multiple SBAS precum WAAS şi EGNOS. Cele 16 canale paralele şi cele 8192 celule de căutare oferă timpi de start-up foarte mici. Viteza de actualizare a poziţiei este de 4Hz. Consumul mic de putere şi modul de micşorare a puterii – FixNow™ – impune acest produs pentru utilizarea sa în dispozitivele portabile şi alimentate de la baterii.
Modulul de poziţionare – ANTARIS® Positioning Engine – include circuitul integrat front-end ATR0600 RF, circuitul integrat în banda de bază ATR0620 cu amplificatoarele integrate de zgomot mic ARM7TDMI şi ATR0610.

www.comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și