572D – Noi condensatoare cu tantal

by donpedro

Vishay Intertechnology, Inc. lansează noile cipuri de condensatoare cu tantal de mică dimensiune şi mare capacitate, protejate într-o capsulă compactă P case size destinată să ofere siguranţă sporită şi în acelaşi timp să micşoreze spaţiul ocupat pentru o mai bună funcţionalitate în cadrul dispozitivelor electronice compacte.
Parte a liniei de fabricaţie Vishay Sprague Tantamount, noile condensatoare din seria 572D sunt destinate pentru buffer intrare/ieşire, conversie dc/dc şi aplicaţii de reducere a zgomotului în dispozitive precum: PDA-uri, telefoane mobile, ecrane LCD, şi alte aparate portabile.
Noile condensatoare sunt caracterizate de o capsulă P de mici dimensiuni, cu terminale pe o singură parte, terminale fără plumb (Pb-free). Geometria unică uniformă a dispozitivelor 572D ajută la o plasare precisă şi performanţe mult mai sigure.
Dimensiunile foarte mici al condensatoarelor, care măsoară numai 2,2 mm x 1,25 mm x 1 mm, permit de asemenea proiectanţilor să conserve spaţiu de placă pentru a adăuga şi alte facilităţi unor sisteme electronice mai mici, mai uşoare şi mai portabile.
Capacităţile nominale ale ultimilor dispozitive lansate sunt de 10F la 10WVDC şi 33 F la 6,3WVDC cu toleranţe de 10% şi 20% (standard). Condensatoarele cu tantal din familia 572D sunt disponibile în capsule de 8mm şi 12mm pe EIA4811 şi pe IEC2863. Noile dispozitive au domeniul de temperatură specificat de la -55°C la +85°C, sau până la +125°C cu reducerea tensiunii.

Vishay Intertechnology Inc.
www.vishay.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu