μLOG VL100 − Data Logger 8 intrări analogice

by donpedro

8 intrări analogice în curent 4-20mA sau în tensiune 0-1Vdc
protecţie la supratensiune, impedanţă mare de intrare
foarte uşor de utilizat
dimensiuni reduse: 65 x 50 x 35mm, 100g
portabil – baterie cu viaţă lungă, până la 2 ani
datele stocate pot fi interpretate de aplicaţia soft pusă la dispoziţie sau de aplicaţia dezvoltată de client
permite achiziţia datelor în timp real, conectare la modem.
Aceste Data Loggere pot fi utilizate cu succes într-o serie de aplicaţii: monitorizarea proceselor industriale, măsurarea parametrilor din mediu, controlul calităţii, monitorizarea şi tratarea apelor uzate, întreţinere.
Capacitatea de memorare standard este de 15000 de înregistrări. Iar dacă se optează şi pentru modulul de memorie suplimentară, aceasta va fi de 60000 de înregistrări, de 4 ori mai mare.

Perioada de înregistrare poate fi setată între o secundă şi 60 de minute. Dispozitivul poate fi setat să înceapă înregistrarea datelor de la o anumită dată şi oră. Acesta poate înregistra până în momentul în care se umple memoria sau poate înregistra continuu, rescriind cele mai vechi înregistrări.
Echipamentul poate fi utilizat în două moduri. Poate fi folosit pentru înregistrarea datelor fără a fi conectat la PC; conectarea se face doar în momentul în care se doreşte descărcarea datelor achiziţionate; sau poate înregistra în timp ce este conectat la PC, astfel putând fi realizată achiziţia şi vizualizarea datelor în timp real.
Data Loggerele din seria VL100 cu sau fără carcasă au fost integrate în echipamente medicale, analizoare de gaze, dispozitive pentru controlul proceselor industriale, fiind folosite, astfel, într-o gamă variată de aplicaţii.
Aceste echipamente pot fi adaptate şi conectate cu uşurinţă într-o reţea RS485. Driverele de comunicaţie specializate vin în ajutorul integrării acestor înregistratoare în aplicaţii software dezvoltate de clienţi.
µLOGVL, aplicaţia software pentru înregistratorul VL100, are o interfaţă Windows prietenoasă, care permite configurarea înregistratoarelor şi prelucrarea măsurătorilor înregistrate.

Pagina de configurare permite setarea parametrilor generali: intervalul de înregistrare, timpul de pornire, posibilitatea de oprire, când memoria este plină, sau posibilitate de rescriere. Mai este posibilă şi setarea parametrilor pentru fiecare intrare în parte: activitate, funcţie, unitate de măsură, maxim de scală, minim de scală.
Datele achiziţionate pot fi descărcate şi salvate în calculator, se pot realiza grafice cu evoluţia în timp, calcule statistice, pot fi exportate în excel şi pot fi afişate în timp real valorile curente.

Str. Maica Domnului nr. 45, 023 721, Bucureşti – 2, România
Tel: (021) 619.30.69; 311.21.41
Fax: (021) 316.91.76; 316.91.79

http://www.syscomelco.ro
valentin.andronache@syscom18.com