Rutronik prezintă sistemul ISP1507-AL de la Insight SiP: soluția completă pentru conexiunile Bluetooth BLE și ANT

by donpedro

Noul SiP (System-in-Package) ISP1507-AL de la Insight SiP (Distribuție: Rutronik) este bazat pe circuitul nRF52810 de la Nordic Semiconductor și este potrivit în special pentru rețele mesh și pentru aplicații loT sensibile la preț. La dimensiunile de numai 8 × 8 × 1mm, acesta este unul dintre cele mai mici module BLE complet integrate de pe piață. ISP1507-AL este disponibil acum pe www.Rutronik24.com
Cu un procesor ARM Cortex M4 în virgulă mobilă, ISP1507-AL este capabil să execute calcule rapide și să gestioneze toate cele 13 I/O, precum și perifericele analogice și digitale. Memoria flash de 192kB, memoria RAM de 24kB și două cristale deja integrate (32MHz și 32kHz) permit operații critice. În multe cazuri, acest modul poate elimina necesitatea unui microprocesor suplimentar și/sau a unei memorii suplimentare care ar fi putut fi necesară pentru produsele de generație anterioară, economisind costul soluției totale. O antenă și diverse interfețe, inclusiv SPI, I2C, UART și ADC, completează caracteristicile acestui sistem.
Modulul suportă atât protocoalele Bluetooth 5.0, ANT + cât și alte protocoale de rețea de tip mesh. Antena opțională NFC permite funcționalitate touch-to-pair pentru a crește confortul utilizatorului. Deoarece modulul se bazează pe circuitul nRF52810 de la Nordics, stivele software Nordics pot fi, de asemenea, utilizate pentru SiP. În plus, este compatibil cu modulele ISP1507-AX și noul ISP1807-LR, care va fi disponibil în trimestrul 1 al acestui an.
Datorită dimensiunilor mici, performanțelor ridicate și gamei largi de funcții, modulul ISP1507-AL BLE reprezintă soluția ideală atunci când soluțiile necesită procesare rapidă și consum redus de energie. Aplicațiile vizate includ IoT, senzori industriali, dispozitive purtabile, balize și automatizări casnice.

Modulul ISP1507-AL de la Insight SiP este disponibil acum la; www.Rutronik24.com (unde puteți plasa comenzi direct): https://www.rutronik24.com/search-result/nojs:1337/qs:isp1507-al/reset:0

Rutronik | www.rutronik.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu