Würth Elektronik eiSos oferă noi componente USB-3.1

by donpedro
WE_EA0416_Tabele_01_large

Mufa jack tip-A WR-COM USB 3.1 Superpeed+ Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

Pornește imediat cu USB 3.1

USB 3.1 este un important salt tehnologic, îndelung așteptat, care va des­chide o zonă întreagă de noi aplicații. Sub denumirea WR-COM USB 3.1 Superspeed+, Würth Elektronik oferă mufa jack tip-A (maxim 5A/20VDC), proiectată pentru cel puțin 5.000 cicluri de conectare, precum și prize și mufe jack tip-C (3A/5VDC) pentru cel puțin 10.000 de cicluri de conectare. Mufele jack sunt disponibile pentru plăci de circuit cu grosimea de 1,0 mm și 1,6 mm, iar prizele pentru plăci de circuit de 0,8 mm.

În plus, Würth Elektronik eiSos oferă, de asemenea, o gamă largă de cabluri:

• USB 3.1 C mufă tată – USB 3.1 C mufă tată,
• USB 3.1 C mufă tată – USB 3.1 A mufă tată,
• USB 3.1 C mufă tată – USB 3.0 A mufă mamă, și
• USB 3.1 C mufă tată – USB 2.0 micro B mufă tată.

Toate produsele sunt disponibile direct din stoc. Mostre gratuite al noilor componente USB 3.1 sunt disponibile la cerere, cu efect imediat.


Würth Elektronik

www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu