VSSOP PhotoMOS: cea mai mică capsulă din această clasă de relee

by donpedro

Noile Panasonic VSSOP PhotoMOS reduc spaţiul necesar pe plăcile electronice (PCB-uri) cu 29% având o arie de numai 4.6mm2. (în comparaţie cu SON, cea mai redusă capsulă de până acum).
Noul design vertical este excelent dacă luăm în considerare dimensiunile minuscule de numai L × l (lăţime) = 2.2mm × 2.1mm şi 2.9mm înălţime care urmează trendul de continuă minimizare.
Noile relee VSSOP PhotoMOS aparţin seriei de success “Low CxR PhotoMOS”, produs optimizat care combină capacitatea cu rezistenţa redusă.
Aplicaţiile în domeniul măsurătorilor au ca cerinţă o capacitate cât mai mică la “contact deschis” combinat cu o rezistenţă cat mai mică pentru frecvenţe înalte. Optimizarea capacităţii şi rezistenţei în tranzistoare fac acest lucru posibil. Tipic, capacitatea pentru AQY221R2T (T = VSSOP) este 14pF şi rezistenţa este de aproximativ 0.8 ohm. Mai mult, noul RF VSSOP CxR10 PhotoMOS are un timp de pornire scurt (tipic 0.1ms), tensiune I/O de izolare mare (200VAC) şi un curent de scurgere mic (tipic 20pA). Puterea maximă de comutare este de 40VAC/ 250mA.
Aplicaţiile frecvente pentru acest releu sunt în domenii cu cerinţe stricte privind durata de viaţă lungă a plăcilor cu o densitate mare de componente.
Noile relee PhotoMOS din capsulele VSSOP oferă posibilităţi de design al circuitelor nemaiîntâlnite până acum în special în domediul IC-urilor şi bordurilor de test precum şi în aplicaţiile medicale.

www.panasonic-electric-works.com/peweu/en/html/27794.php

Contact
O’BOYLE SRL
Piaţa Ştefan Furtună nr. 5, Ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

Adaugă un comentariu