SYMBOL TECHNOLOGIES LANSEAZÃ UN ASORTIMENT COMPLET DE REPERE RFID

by donpedro

Inserţiile de înaltă productivitate se livrează conform noului program al partenerilor certificaţi pentru fabricarea etichetelor
Moscova, 5 mai 2006. – Compania Symbol Technologies, furnizor al unor soluţii corporative pentru activitate mobilă (marca comercială The Enterprise Mobility CompanyTM), a prezentat la conferinţa RFID Journal Live! Un asortiment complet de inlay (inlay – componenta principală a reperului cu frecvenţă radio, de fapt – reperul radio fără corp sau bază pentru fixare), bazat pe tehnologia identificării pe frecvenţă radio (RFID), care corespund standardelor generaţiei a doua (Gen 2) a organizaţiei Electronic Product Code (EPC). Symbol a prezentat de asemenea prototipul reperului cu frecvenţă radio cu rezistenţă sporită pentru fixarea pe metal, care va deveni primul produs al familiei RFID Asset Tag, destinat sistemelor dirijării automatizate a resurselor.
Tehnologia bipolară patentată Symbol permite citirea inlay-urilor de înaltă productivitate şi reperelor finite RFID de generaţia a doua din orice poziţie la o distanţă de până la 9,1 m. Această tehnologie inovatoare foloseşte două antene pe reper, ceea ce permite o citire şi înregistrare mai rapidă a reperelor, indiferent de poziţia antenei cititorului. Este o soluţie ideală pentru aplicaţiile legate de banda rulantă cu viteză sporită, care se folosesc în depozitele de distribuţie şi la deservirea bagajelor în aeroporturi. Caracteristicile reperelor se îmbunătăţesc suplimentar datorită procesului de producţie, în care antena şi microcilul se combină într-un inlay compact cu un consum redus de energie, care se fixează uşor pe diferite materiale, de la mase plastice şi sticlă până la carton şi lemn.
Primul reper specializat Symbol RFID Asset Tag va reprezenta un reper cu frecvenţă radio cu dimensiunile de 152×152 mm pentru fixarea pe metal, destinată sistemelor de dirijare automatizată a resurselor, în care pe parcursul procesului tehnologic este necesară nu numai citirea, ci şi înregistrarea datelor. Acest reper prevede o folosire multiplă şi permite urmărirea articolelor marcate în condiţii de manipulare brutală, când ele pot fi supuse unor şocuri puternice, precum şi în condiţiile în care distanţa de citire trebuie să ajungă la 15 m.

Un nou canal de realizare a produselor RFID
Familia de inlay Symbol va fi livrată beneficiarilor prin partenerii Symbol în cadrul programului Certified Label Converter (SCLC), care fabrică din acestea repere EPC gata de folosire de cele mai diverse forme şi dimensiuni. Symbol cooperează activ cu parteneri autorizaţi pentru fabricarea reperelor, organizând instruirea şi certificarea acestora pentru atingerea unui nivel maxim de calitate a reperelor RFID. Familia de inlay RFID de la Symbol se livrează deja partenerilor SCLC, care deservesc beneficiari în domeniul aprovizionării întreprinderilor de comerţ cu amănuntul, aviaţiei civile, producţiei de mărfuri de consum, administraţiei de stat şi producţiei industriale.
Symbol selectează companiile SCLC, reieşind din experienţa acestora şi înclinaţia lor spre tehnologia RFID şi care sunt specialişti complet pregătiţi, competenţi şi certificaţi Symbol în domeniul producţiei şi livrării de repere RFID şi menţinerii de sisteme. Partenerii pot opta pentru o certificare Symbol standard sau premium; aceasta din urmă asigură partenerului în fabricarea reperelor un acces mai complet la nomenclatura produselor Symbol. La momentul actual printre membrii SCLC se numără partenerul-premium George Schmitt & Co. şi partenerii The Kennedy Group; Lowry Computer Products; Marnlen RFID; Mid South Grafics; Moore Wallace; National Label Company; NCR; Paxar Corp.; Plitek, LLC; The R and V Group, LLC; Repacorp Label Products; RSI ID Technologies şi Zebra Technologies.
Pentru o informaţie mai amănunţită cu privire la programul Symbol Certified Label Converter Program (SCLC) consultaţi, Vă rugăm, web-site-ul www.symbol.com/labelconverters.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu