Switch-uri Tree fără management – flexibilitate maximă cu până la 8 porturi Ethernet disponibile

by donpedro

Seria de switchuri compacte Tree poate combina până la opt terminale Ethernet, permiţând integrarea lor economică într-o reţea de date. MurrElektronik şi-a mărit gama de switch-uri introducând două noi modele cu carcase metalice cu şase sau opt porturi şi un model cu carcasă de plastic şi şase porturi.
Switch-urile cu carcasă metalică oferă un beneficiu adiţional: sunt pretabile pentru o gamă foarte largă a temperaturilor de operare de la -10°C la +70°C. Toate switch-urile de la MurrElektronik suportă pe porturile RJ45 rate de transfer de la 10 la 100Mb/s. Transferurile sunt detectate în mod automat prin intermediul unei funcţii de autonegociere.
Posibilele erori de cablare sunt eliminate prin capacitatea de autocrossing prin care interfaţa detectează ce cabluri sunt conectate. O sursă de alimentare structurată în mod redundant asigură operări fiabile.
Un avantaj major al switch-urilor fără management este că acestea nu trebuie configurate, practic echipamente complet diferite, dar prevăzute cu conectivitate Ethernet pot fi conectate la switch-uri fără probleme de compatibilitate.
Mulţumită tehnologiei Plug&Work, switch-urile pot fi instalate rapid şi într-un mod foarte convenabil. Switch-urile MurrElektronik sunt pretabile pentru montarea pe şină DIN direct în tablourile electrice. Lăţimea modulelor este de 22,5mm (versiunea cu 4 porturi) şi de 45 mm (versiunea cu 8 porturi), acestea neocupând mult spaţiu în tablou. LED-urile permit controlul vizual al ratelor de transmisie a datelor precum şi condiţiile de operare.

Mihai Priboianu
Aurocon Compec
Bd. Theodor Pallady, Nr. 287, Sector 3, Bucureşti

Tel: 021.304.62.33
Fax: 021.304.62.34
www.compec.ro
www.rsromania.com

S-ar putea să vă placă și