Senzori – totul din metal

by donpedro

80% din cauzele opririi instalaţiilor şi utilajelor sunt datoarate defecţi­unilor senzorilor inductivi. Aceste de­fecţiuni sunt cauzate de daunele mecanice, agenţi de coroziune, agenţi de curăţare agresivi sau pă­trun­derea de gaze şi lichide în senzori. Prin utilizarea unui senzor inductiv totul în metal aceste proble­me pot fi evitate, cu condiţia ca aceş­tia să fie confectionaţi dintr-un oţel inoxi­dabil, aşa cum este cazul senzorilor din seria CONTRINEX 700.
Seria 700 detectează toate metalele (feromagnetic şi non-feromagnetic), la o distanţă virtuală identică.
Dispune de o distanţă de operare (3 * Sn) la frecvenţe înalte, ceea ce este excepţional pentru senzorii totul în metal. În plus, nu se produce nicio comutare eronată din cauza particulelor de metal sau de praf. Tehnologia patentată Condet este construită într-o carcasă care este fabricată dintr-o singură bucată soli­dă de oţel inoxidabil. Ca rezultat, aceşti senzori sunt rezistenţi din punct de vedere mecanic şi chimic.
Datorită acestor avantaje pot fi utilizaţi la maşini de procesare a alimentelor, în aplicaţii marine, industria de prelucrare a metalelor şi sistemele industriale de curăţare.
Seria 700 este, mai mult decât atât, disponibilă şi în varianta rezistentă la sudură în versiunea M18, fiind alegerea evidentă pentru medii deosebit de dure în special în industria de automobile.
CONTRINEX oferă o gamă completă de senzori totul în metal, începând cu M8 până la M30 din inox tip V2A pentru aplicaţii în industria alimen­tară, respectiv în varianta rezistentă la coroziune din inox tip V4A (AISI 316L) pentru aplicaţii în industria alimentară şi apă sărată.

Contact
O’BOYLE SRL
Piaţa Ştefan Furtună nr. 5,
ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

Adaugă un comentariu