Renesas Electronics își extinde portofoliul de produse compatibil Wi-SUN FAN cu soluția wireless integrată pe cip – RL78/G1H

by donpedro

Renesas Electronics Corporation a anunțat că soluția sa wireless sub-gigahertz (sub-GHz) bazată pe RL78/G1H a primit certificarea Wi-SUN FAN (Wireless Smart Ubiquitous Network for Field Area Network) – unul dintre standardele de comunicație stabilite de Alianța Wi-SUN. Aceasta este o completare a soluției de înaltă performanță cu cip dual de la Renesas, care cuprinde microcontrolerul (MCU) RX651 și circuitul integrat (IC) pentru comunicații wireless RAA604S00, extinzând portofoliul companiei cu produse conforme Wi-SUN FAN.

Soluția recent certificată cuprinde placa de evaluare TK-RLG1H+SB2 de la Tessera Technology Inc., care integrează microcontrolerul Renesas pe 16-biți RL78/G1H cu funcționalitate wireless integrată și o stivă software pentru controlul comunicației Wi-SUN FAN. Soluția wireless permite clienților să dezvolte rapid și ușor dispozitive compatibile Wi-SUN FAN, reducând timpul necesar certificării în procesul de dezvoltare cu aproximativ un an.

Pe lângă soluția wireless recent certificată RL78, Renesas oferă o soluție high-end, dual-chip, care combină microcontrolerul RX651 pe 32-biți și circuitul RAA604S00. Această soluție a fost certificată Wi-SUN FAN în anul 2019.

Clienții pot dezvolta produse pentru aplicații de tip gateway, cum ar fi routere de frontieră între rețelele FAN (Field Area Network) și WAN (Wide Area Network), până la aplicații terminale, alegând soluțiile Renesas conforme cu specificațiile cerute, precum performanța de procesare a microcontrolerului, capacitatea de memorie sau eficiența energetică.

Pentru mai multe detalii despre soluția RL78/G1H Wi-SUN FAN, vizitați pagina: https://www.renesas.com/products/software-tools/software-os-middleware-driver/protocol-stack/subghz-protocol-stack.html

Renesas Electronics Corporation

Varianta în limba Engleză a acestui anunț o găsiți aici

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu