Receptoarele GPS OEM în tehnologiile ANTARIS şi ANTARIS4NEW

by donpedro

Fondată în 1997, compania U-blox, oferă în acest moment o gamă largă de soluţii inovative pentru aplicaţii GPS (telecomunicaţii, managementul flotei maritime, sisteme de navigaţie pentru autovehicule, sisteme de urmărire, aeronautică, armată, securitate).
Noul chipset ANTARIS 4 oferă performanţe de navigaţie remarcabile în condiţii foarte dificile. Chipsetul consumă mai puţin, suportă firmware-ul GPS SuperSense şi este destinat utilizării în spaţii acoperite, în interiorul clădirilor. Datorită acestor trăsături, a sistemului autonom de management al puterii consumate şi a modului FixNOW™ de power saving, chipsetul ANTARIS 4 este ideal pentru o gamă largă aplicaţii mobile şi din industria automobilelor.

NOU PRODUSE ANTARIS 4

Suportat,
1 necesită kitul de programare ANTARIS SCKIT (Software Customization Kit),
2 Tensiune de alimentare: 3.0V

Toate produsele ANTARIS 4 respectă directiva RoHS (lead-free), în conformitate cu noile directive EU.
Compania U-blox pune deja la dispoziţia clienţilor un număr de kituri de evaluare şi dezvoltare pentru produsele ANTARIS 4. Kiturile ANTARIS 4(AEK-4P) şi SuperSense ANTARIS 4(AEK-4H) permit o evaluare facilă a performanţelor modulelor şi chipseturilor ANTARIS 4 şi ANTARIS 4 SuperSense GPS. Aceste noi kituri de evaluare utilizează o singură interfaţă USB built-in pentru alimentare şi transferul rapid de date, eliminând astfel necesitatea alimentării externe.
Antaris 4 Evalkit AEK-4P – Kitul de evaluare pentru modelele LEA-4A, TIM-4A, LEA-4P şi TIM-4P.
Antaris 4 SuperSense EvalKit AEK-4H – Kitul de evaluare pentru produsele Super Sense LEA-4H, TIM-4H.

Software-ul de evaluare U-blox GPS reprezintă o platformă puternică pentru evaluarea produselor, configurare, testare şi vizualizarea performanţelor receptoarelor U-blox GPS. Datorită flexibilităţii sale unice, software-ul U-center este unealta ideală pentru a parcurge procesul de integrare al produselor în sistemul utilizatorului.

Pentru mai multe informaţii şi software-uri de evaluare GPS vizitaţi pagina noastră de internet www.comet.srl.ro, sau pagina de internet a companiei U-blox www.u-blox.com

PRODUSELE ANTARIS

Odată cu introducerea modulelor TIM-Lx şi LEA-Lx, U-blox prezintă o componentă GPS macro, care poate fi procesată ca un singură componentă chip. Datorită capsulei ultra-subţiri şi de dimensiuni mici, a consumului redus de putere, a performanţelor GPS şi a costului redus, acest receptor este excelent pentru aplicaţii mobile GPS.

U-blox oferă pentru produsele ANTARIS o serie de kituri de evaluare şi dezvoltare. Pentru mai multe informaţii vizitaţi pagina noastră de internet www.comet.srl.ro, sau pagina de internet a companiei U-blox www.u-blox.com.