QUECTEL lansează modulul UC20-G UMTS/HSPA+

by donpedro

Acoperire globală și fiabilitate ridicată în roaming pe diverse rețele wireless.
QUECTEL Wireless Solutions a anunțat lansarea modulului UC20-G UMTS/HSPA+.
Acesta este bazat pe tehnologia chipset-urilor QUALCOMM Technologies, Inc., suportă cinci benzi de frecvență UMTS/HSPA+ (800 / 850 / 900 / 1900 / 2100MHz) și oferă acoperire completă 2G pe rețelele quad-band GPRS și EDGE clasă 12.
UC20-G oferă viteze de date de până la 14.4Mbps downlink și 5.76Mbps uplink.

Operând pe ambele rețele GSM/GPRS și UMTS/HSPA+, UC20-G oferă acoperire globală și fiabilitate chiar și în roaming în diferite tehnologii de rețele wireless. Acesta are o configurație compatibilă cu modulele QUECTEL UMTS/HSDPA UC15 și GSM/GPRS M10 și suportă tehnologiile de localizare GPS și GLONASS.

Modulul UC20-G UMTS/HSPA+ este noul membru al familiei de produse 3G de la QUECTEL. Modem-ul său bazat pe tehnologia UMTS oferă conectivitate de date pe rețelele HSPA+, HSDPA, HSUPA, WCDMA, EDGE și GPRS” a comentat Jaron Xu, Directorul de Marketing de la QUECTEL. “Modulul UC20-G oferă acoperire globală, iar modulele UC20-A și UC20-E sunt proiectate să opereze în piața Asiatică și respectiv Europeană, toate aceste module reprezentând portofoliul complet de produse al seriei QUECTEL UC20. Utilizând soluția Gobi 3G patentată de Qualcomm Technologies, seria UC20 oferă clienților noștri flexibi­litatea tehnologică de a răspunde cerințelor produselor M2M și de a migra de la tehnologia 2G la tehnologia 3G.

UC20 oferă soluții de economisire a puterii datorită tehnologiei DPO (Dynamic Power Optimization – Optimizare Dinamică a Puterii). Durata de viață a bateriei este extinsă, iar timpii de vorbire și de așteptare sunt maximizați datorită acestei tehnologii care oprește funcționarea zonelor GNSS RF, reducând consumul de curent cu până la 50% fără să afecteze TTFF.

UC20 dispune de capabilități audio di­gitale complete, suportă ambele teh­nologii de localizare GPS și GLONASS și oferă intrări și ieșiri PCM full-duplex.
Aceste caracteristici combinate cu viteze de date de până la 14.4Mbps downlink și 5.76Mbps uplink, recomandă modulul UC20 ca fiind solu­ția ideală pentru aplicații de supra­veghere și securitate. Setul bogat de protocoale de Internet, interfețele industriale standard (USB/ UART/PCM/ADC/NETLIGHT/SD/Rx-diversity) precum și abundența de funcționalități (drivere USB pentru Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows CE, Linux, Android/eCall/ GNSS) extind utilizarea modulului UC20 la o gamă largă de aplicații M2M industriale și comerciale precum industria auto, aplicații de măsurare, sisteme de urmărire, soluții de securitate, routere, POS-uri wireless, dispozitive de calcul mobile, PDA-uri și tablete.

Pentru mai multe informații, contactați:

Leonardo Bazzaco
leonardo.bazzaco@codico.com
Tel: +43 1 86305 149

CODICO
www.codico.com

S-ar putea să vă placă și