Piaţa de desfacere pregătită şi în aşteptare pentru comerţul prin utilizarea telefoanelor mobile, după cum ne arată noul studiu realizat printre consumatori de către compania Nokia

by donpedro

În urma unui nou studiu de piaţă iniţiat recent de compania Nokia, comerţul prin utilizarea telefoanelor mobile (m-commerce), adică posibilitatea de a plăti pentru bunuri şi servicii utilizând telefonul portabil, vor fi acceptate cu uşurinţă de către utilizatorii de telefoane mobile. Studiul arată faptul că mult mai multe persoane vor dori să utilizeze telefoanele mobile proprii pentru tranzacţii comerciale în special dintre cei care, la ora actuală, utilizează Internet-ul pentru eCommerce. Studiul confirmă faptul că operatorii centralelor de telefonie mobilă se aşteaptă la o creştere considerabilă a comenzilor prin m-commerce. Studiul condus de MORI, cea mai mare agenţie de căutare de pieţe de desfacere, a descoperit faptul că de opt ori mai multe persoane utilizează m-commerce în comparaţie cu numărul actual de utilizatori eCommerce.
Studiul a mai arătat că aproximativ 90% dintre cei interesaţi de utilizarea serviciilor m-commerce vor fi dispuşi în egală măsură să plătească o sumă adiţională pentru achiziţii prin m-commerce. Compania MORI a intervievat mai mult de 11.000 de persoane, iar pieţele de desfacere studiate au fost Marea Britanie, Coreea de Sud, Italia, USA, Brazilia şi Finlanda.

www.nokia.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu