Output™ 315 – adeziv conductiv termic

by donpedro

Output™ 315 este un adeziv conductiv termic pentru lipirea tranzistoarelor şi a altor componente de radiatoare, precum şi a radiatoarelor de placa de circuit. Kitul include o siringă de 15ml şi un activator de 20ml. Adezivul este caracterizat de o înaltă conductivitate termică, ce oferă o disipare termică excelentă, posibilitatea controlului forţei de lipire pentru o uşoară dezasamblare la nevoie, iar stratul uniform de 0,15mm asigură izolarea electrică între componentele lipite. Rezistenţa la forfecare este de 7N/mm2, iar conductivitatea termică la 30°C este de 0,815W/m°C.

Loctite® Hysol® 3421 A&B

Loctite® Hysol® 3421 A&B face parte din categoria de adezivi pentru lipiri structurale, facilitând lipirea unei mari varietăţi de materiale cum ar fi lemnul, metalele, plasticele rigide şi sticla, oferind o asamblare rezistentă şi elastică, prezentând o mare rezistenţă la forfecare şi la dezlipire.
Loctite® Hysol® 3421 A&B este un adeziv 2K-Epoxy de uz general, pentru lipirea unor suprafeţe mari, care necesită un timp mai îndelungat de expunere. Ideal pentru lipirea metalelor, maselor plastice şi majorităţii suprafeţelor expuse la umiditate ridicată.

Caracteristici tehnice
Descriere: 2K-Epoxy
Proporţie volumică de amestec: 1:1
Rată de amestec masic: 100:90
Durabilitate: 180min.
Timp de fixare: 240min.
Culoare Chihlimbar: transparent
Viscozitate: 40 Pa.s
Temperatură de lucru: Până la 100°C
Dimensiune ambalaj:
– Cartuş dublu de 50 ml, 200 ml, 400 ml;
– Doză 1 kg, găleată 20 kg

www.compec.ro
Mentenanţă, Siguranţă şi Securitate

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu