Noul Han® F+B: Curățare ușoară mulțumită suprafețelor netede

by donpedro

În industria alimentară igiena are prioritate. HARTING a lansat acum seria de conectori Han® F+B (Food&Beverage), care este optimizată

condiţiilor specifice de mediu și trece dincolo de limitele existente în design-ul de instalaţie și echipamente. Clienții primesc soluţii igienice ireproșabile care sunt pe deplin conforme cu cerințele dominante ale pieței.

Han® F+B a fost dezvoltat în special pentru o zonă de stropire (Zona 2). Designul patentat este caracterizat în mod consistent de suprafețe cu racordări mari și line, în conformitate cu directivele EHEDG. În zona de contact cu produsul și în zona de pulverizare toate suprafețele trebuie să fie cât mai netede și fără spații sau goluri.
Neconformitatea creează așa numi­tele buzunare de mizerie în care ar putea fi prinse resturile de alimente. Este utilizat plastic PP care este rezistent la materiale de curățare certificate ECOLAB și de asemenea sunt aprobate FDA. Echipamentele și sistemele de producție sunt des cură­țate cu dispozitive de curăţat cu înaltă presiune și cu abur cu adăugarea de agenți de curățare agresivi pe bază de acid sau bază, făcând din clasa de protecţie IP P69K o precondiție esențială.
Prezentând conectorul Han® F+B, HARTING oferă mai mult de două­spre­zece inserţii de contact diferite pentru transmisia sistemelor de magistrală, contacte de semnal și putere până la 40 amperi. Transferul de putere și tehnologia fibrelor optice cu tehnologiile de conexiune corespunzătoare completează acest portofoliu extins. Pe scurt – un nou conector pentru zona producţiei ali­mentare furnizează opțiuni noi prin soluții de cablare hard.

Contact:

HARTING Romania SCS

Str. Europa Unită nr. 21, RO-550018 Sibiu
Tel.: 0369 102 672
Fax: 0369 102 622
ro@HARTING.com
www.HARTING.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu