Murata lansează convertoare DC/DC 100 watt extrem de eficiente în capsulă 1/16

by donpedro

Murata a anunțat seria ULS de 100 Watt DC/DC total stabilizate, concepute pentru a fi utilizate în arhitecturi distribuite sau intermediare de surse de alimentare cu putere. Livrarea de putere până la 100 W printr-un dispozitiv în capsulă standard din industrie, de tip cărămidă 1/16th deschide noi oportunități de proiectare pentru inginerii din domeniul electric care au nevoie de a maximiza densitatea de putere în cazul în care spațiul pe placă, precum și eficiența sunt priorități de top.
Seria ULS oferă o eficiență de până la 92% pe modelul 12 Vout și 91% pe modele 3.3 și 5 Vout. Seria ULS de module de putere utilizează tehnici avansate de proiectare mecanică, componente și materiale, pentru a optimiza performanțele electrice și proprietăți termice. Cuplând proprietățile termice și management termal și eficiența maximă a seriei ULS împreună într-un pachet standard industrial tip cărămidă 1/16th, rezultatul este un modul de putere care va livra puterea nominală necesitând mai puțină răcire cu aer forțat în cele mai multe aplicații.
Seria SLU 100W a fost proiectată pentru aplicații solicitante de înaltă fiabilitate, inclusiv telecomunicații/networking, rețele wireless, echipamente de rețea optică, server și de stocare. Modulele sunt oferite fie în versiuni THT (cu pini) sau SMT și sunt destinate pentru funcționarea în gama -40°C la 85°C.

Murata
www.murata.eu

Adaugă un comentariu