Inversoare cu intrare şi ieşire monofazate 230V 50Hz seria ODE-2

by donpedro

În oferta Transfer Multisort Elektronik sunt disponibile inversoare din seria ODE-2, care permit controlul motoarelor monofazate 230Vac 50Hz cu puterile: 0,37kW, 0,75kW şi 1,1kW. Aceste inversoare sunt destinate funcţionării cu motoare de tipul: PSC (condensator conectat în momentul pornirii) sau în colivie de veveriţă (shaded-pole motor).
Inversorul din seria ODE-2 poate fi în întregime comandat şi programat fie de la tastatura integrată, fie din regleta de conexiuni. Pe regleta de conexiuni se află:
– ieşire +24VDC/0,1A;
– 3 intrări digitale 0-30Vdc;
– 1 intrare cu 3 pini pentru conectarea unui potenţiometru extern 2,2kΩ – 10kΩ
– 1 ieşire 0-10V sau 4-20mA;
– 1 ieşire pe releu cu sarcina admisibilă 5A/250Vac.
În plus, inversoarele din seria ODE-2 pot fi monitorizate şi programate cu ajutorul reţelelor Optibus şi Modbus.
În inversoarele din această serie se pot regla: viteza maximă şi minimă ale motorului, timpii de accelerare şi oprire, 4 viteze de bază (prestabilite), modelarea caracteristicii V/f şi alegerea modului start. Sunt prevăzute şi cu funcţii cum sunt: cod de acces la meniul extins, blocare parametri şi funcţia de regulator PI.
Caracteristica unică a inversoarelor ODE2 cu ieşire monofazată este faptul că întotdeauna pornesc conform variaţiei de tensiune. Cât durează aceasta, convertorul va aplica frecvenţă pe motor, iar tensiunea de pe motor va fi mărită la valoarea determinată, pentru ca apoi să atingă viteza nominală de lucru a motorului.
În oferta TME sunt disponibile 6 modele cu 3 puteri:
– 0,37kW cu filtru clasa B şi fără filtru;
– 0,75kW cu filtru clasa B şi fără filtru;
– 1,1kW cu filtru clasa B şi fără filtru.

Transfer Multisort Elektronik
www.tme.eu

Adaugă un comentariu