Infineon sărbătoreşte 30 de ani de succes în Malaysia

by donpedro

Cu ocazia sărbătoririi a 30 de ani de la înfiinţarea blocului operaţional Infineon în Malacca / Malaysia, firma Infineon Technologies AG şi-a reafirmat intenţia de a-şi continua afacerile cu succes în această zonă. Deţinând cea mai mare capacitate de producţie din Asia şi fiind cotată ca a doua din grup, Infineon Technologies Malaysia s-a dezvoltat atât de mult încât acum deţine aproximativ 300.000m2 facilităţi de producţie unde se realizează 10 miliarde de circuite integrate semiconductoare pe an. Această cifră reprezintă aproximativ 20% din producţia globală Infineon de chipuri semiconductoare.

Operaţiunile Infineon din Malacca au devenit începând din 1999 – când Infineon Technologies s-a desprins din grupul Siemens AG – Infineon Technologies (Malaysia) Sdn Bhd; în anul fiscal 2002, Infineon Malaysia a avut o cifră de vânzări de 1 miliard de Euro ceea ce reprezintă 1.8% din venitul brut Malaysian obţinut din vânzarea produselor de uz casnic.
Până acum, au fost investiţi peste 800 de milioane Euro în facilităţile din Malaysia. Operaţiunile din Malacca înseamnă activităţi de asamblare, testarea componentelor discrete, a surselor de putere, memoriilor cât şi a produselor semiconductoare logice. Locaţia din Malacca a primit o serie de premii de excelenţă culminând anul trecut cu obţinerea prestigiosului premiu “Prime Minister Quality Award in 2002”.
Cu ocazia intrării în noul mileniu, Datuk Wilhelm Fluit, Vice Preşedinte, Managing Director şi Country Manager la Infineon Technologies / Malaysia a spus: “De 30 de ani, Infineon a dezvoltat în Malacca facilităţi de producţie de primă clasă şi a crescut în tandem cu economia Malaysiană. Odată construite fundamentele operaţionale, succesul afacerilor noastre reflectă înalta productivitate şi talentul angajaţilor, parteneriatele industriale puternice şi un management foarte performant. Vom continua să investim în Malacca dezvoltând un centru de producţie “high-tech”, adăugând la portofoliul Infineon aplicaţii precum comunicaţii fără fir, echipamente auto, calculatoare şi aplicaţii multimedia.

www.infineon.com

Adaugă un comentariu