Infineon deschide Centrul de Dezvoltare pentru DRAM din Vermont în vederea acoperirii cerinţelor pieţei de Servere şi staţii de lucrutii de lucru

by donpedro

Willinston, VT. – 25 mai 2001Infineon Technologies sărbătoreşte astăzi deschiderea noului său centru de proiectare modern, cu o suprafaţă de 2.000 m2, în Willinston, VT., un pas important pentru întărirea poziţiei de lider pe piaţa de memorii DRAM. Proiectat în principal pentru dezvoltarea de memorii DRAM (memorii dinamice cu acces aleator) pentru piaţa de calculatoare de birou, servere şi staţii de lucru, centrul lucrează în strânsă colaborare cu Divizia de Produse pentru Memorii a lui Infineon, pentru a susţine aplicaţiile client şi pentru proiectarea şi testarea de noi soluţii pentru memorii.
“Centrul Vermont demonstrează preocuparea continuă pentru investiţia în cercetare şi hotărârea de a ne menţine locul de vârf ca producător strategic de memorii DRAM”, a spus Dr. Andreas von Zitzewitz, directorul Centrului de Operaţii de la Infineon Technologies AG. “Am avut o alianţă strategică pe termen lung cu IBM în regiunea Burlington VT. pentru dezvoltarea comună de memorii DRAM de înaltă performanţă şi ne vom continua prezenţa în regiune cu angajaţii pe care îi avem. Avem în vedere creşterea substanţială a staff-ului nostru prin atragerea de ingineri talentaţi din Statele Unite.”
Ca parte a reţelei de proiectare globale a Infineon, noul centru de dezvoltare va juca un rol vital în completarea celorlalte 26 de centre existente şi în creşterea continuă a schimbului de informaţii. Alături de centrele din Statele Unite, Infineon Technologies mai are centre în India, Marea Britanie, Singapore, Franţa, Austria şi Germania.
În noul centru lucrează în prezent 15 ingineri de proiectare şi testare şi urmărim ca până în 2002 acest număr să crească la 60. Dl. Frank Gelsdorf, cu o experienţă foarte mare în dezvoltarea de cipuri de memorie, a fost numit director al centrului.
Centru de proiectare al Infineon Technologies este situat la nr. 459, Hurricane Lane, Willinston, Vermont, 05495. Pentru mai multe informaţii îl puteţi contacta pe Dl. Gelsdorf la adresa frank.gelstorf@infineon.com.

Adaugă un comentariu