Farnell primește premiul “European e-Catalogue Distributor of the Year” din partea Molex

by gabi

Farnell a fost distinsă cu prestigiosul premiu “2022 European e-Catalogue Distributor of the Year” de către Molex. Premiul recunoaște eforturile și angajamentul excepțional al Farnell în extinderea liniei de produse Molex, precum și remarcabilele lor relații de marketing și cu furnizorii din cadrul industriei.

Premiile anuale “European Distributor of the Year” de la Molex onorează succesele regionale ale valoroșilor parteneri de distribuție ai companiei. Programul de premiere recunoaște distribuitorii ale căror eforturi au contribuit la dezvoltarea afacerii Molex în întreaga Europă.

Ceremonia de decernare a premiilor din acest an a avut loc în Regatul Unit, la 27 iunie 2023. Au fost prezenți reprezentanți ai companiei Farnell, printre care Simon Meadmore, Vice President Product and Supplier Management la Farnell Global, Andy Waller, Product Segment Lead la Farnell Global, Andreea Teodorescu, Director Global Supplier Marketing la Farnell Global și Rob Rospedzihowski, President Sales EMEA la Farnell Global.

“Suntem încântați să primim acest premiu prestigios din partea Molex, ca o recunoaștere a creșterii noastre susținute de strategia noastră de investiții în produse și de eforturile de marketing digital”, a declarat Simon Meadmore, Vice President, Product and Supplier Management la Farnell. “Acesta este un efort de echipă extraordinar în cadrul organizațiilor Molex și Farnell EMEA.”

Paul Keenan, Sales Director for Europe Distribution la Molex, a declarat: “Am fost foarte încântat de această colaborare. Molex prețuiește colaborările pe care le-a stabilit cu distribuitorii săi, care servesc, de asemenea, drept bază pentru aceste premii. Farnell și Molex împărtășesc o relație puternică, bazată pe un angajament comun față de excelență și inovație, colaborând îndeaproape pentru a se asigura că toți clienții noștri comuni primesc servicii și produse remarcabile. Suntem încântați să recompensăm Farnell cu acest premiu”.

Ceremonia de decernare a premiului a oferit o oportunitate pentru Farnell și Molex de a-și prezenta viziunea de viitor și de a promova colaborarea în vederea obținerii unei creșteri profitabile.

Farnell oferă inginerilor proiectanți acces la peste 33.000 de produse Molex aflate în stoc și gata de livrare. Pentru a afla mai multe informații, vizitați https://uk.farnell.com/b/molex

Farnell | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și