Farnell îşi consolidează portofoliul cu încă 9,000 de produse!

by donpedro

Farnell, distribuitor de vârf de componente electronice, şi-a îmbunătăţit gama de produse adăugând alte 9,000 de componente pasive, semiconductoare şi optoelectronice de la producători importanţi precum Tyco, Vishay, Panasonic, Texas Instruments şi Epcos.
Îmbogăţirea portofoliului de produse oferă inginerilor opţiuni mai bune pentru proiectele lor şi consolidează gama globală de produse Farnell, care depăşeşte acum o jumătate de milion de produse – gamă actualizată în fiecare zi cu câte 100 de componente noi.
“Acest program subliniază cât de dinamic este modelul nostru de afaceri”, a spus Mike Buffham, Director al departamentului de furnizare şi management al produselor din cadrul Farnell “Industria electronică continuă să fie un sector de piaţă cu o schimbare incredibil de rapidă şi inovatoare. Clienţii noştri din domeniul ingineriei caută întotdeauna cele mai recente componente şi tehnologii pentru a crea soluţii tehnice avansate şi pentru a satisface cerinţele dure ale clienţilor lor. Misiunea noastră constă în alegerea componentelor, dar şi în suportul online utilizând la nivel maxim cele mai noi funcţionalităţi pe care le poate oferi internetul”.
Gama Farnell de instrumente pentru suport tehnic ce include foi de catalog online, discuţii tehnice precum şi comunitatea de inginerie online element14 www.element14.com, contribuie la accelerarea şi simplificarea informaţiilor cu privire la selecţia celor mai adecvate componente pentru soluţionarea proiectelor.
www.farnell.com/ro

Adaugă un comentariu