Display-uri IPS pentru Raspberry Zero

by gabi

DISPLAY VISIONS permite conectarea ușoară a display-urilor mici de 1,5″ direct la Raspberry Pi Zero și Raspberry Pi Zero 2. Toate ieșirile monitorului de la micul calculator sunt redirecționate automat către un display IPS de înaltă calitate industrială. Ca sistem de operare se utilizează Linux.

Prin urmare, aplicațiile individuale și compacte sunt, de asemenea, capabile să genereze ieșiri pe un mic ecran color. În plus, sunt posibile chiar și intrări, inclusiv prin intermediul unui panou tactil integrat în afișaj. Limbajul de programare pentru aplicații este Python sau C, tipic pentru Raspberry.

Pentru a facilita inițierea, DISPLAY VISIONS oferă un pachet de start RaZeroTFT. Acesta constă într-o placă de interfață și un ecran adecvat de 1,5″, 2″, 2,8″ sau 3,5″. Display-urile sunt echipate cu un panou tactil capacitiv, cu excepția celui mai mic. La 1.000 cd/m², ecranele sunt extrem de luminoase și ușor de citit, chiar și în lumina soarelui. Datorită tehnologiei IPS, acestea oferă culori strălucitoare în toate direcțiile de vizualizare. Toate display-urile pot fi instalate pe orizontală sau pe verticală.

În pachet este inclus, de asemenea, un card SD cu fișierele aferente pentru Raspberry Zero.

DISPLAY VISIONS

S-ar putea să vă placă și