Diodele miniaturale Schottky eficienţă sporită la curenţi înalţi

by donpedro

Livrat într-o capsulă SOD523, circuitul ZHCS350 produs de Zetex Semiconductors, conţine o diodă Schottky de 40V şi prezintă performanţe mult mai mari din punct de vedere al raportului VF / IR, al capacităţii de operare în curent continuu şi al economiei de spaţiu pe placa de circuit PCB faţă de circuitele tradiţionale.

Cu un curent invers maxim de 12µA şi o tensiune directă joasă, cu valori tipice de 300mV şi 730mV pentru curenţi direcţi de 30mA şi respectiv 350mA, dioda Schottky asigură operare de înaltă eficienţă pentru aplicaţii ce includ convertoare, încărcătoare şi drivere de LED-uri.
Amprenta circuitului ZHCS350 de numai – 1.7mm x 0.9mm – oferă o economie de spaţiu semnificativă pe placa de circuit faţă de dispozitivele Schottky disponibile în varianta SM, iar profilul său ultra subţire – 0.8mm – va corespunde tuturor restricţiilor de înălţime.
Ultima componentă adăugată gamei de diode Schottky de înaltă performanţă şi mică tensiune VF, – circuitul ZHCS350 – este proiectat în tehnologia fără plumb având terminalele externe cositorite 100%. Circuitele Schottky sunt livrate în benzi şi role în cantităţi de 3,000 şi respectiv 10,000 de unităţi.

O versiune de pierderi mici a dispozitivului urmează a fi realizată în viitor. Aceasta se va numi ZLLS350 şi va fi destinată aplicaţiilor care necesită extinderea duratei de viaţă a bateriilor.

COMET electronics
office@comet.srl.ro

Adaugă un comentariu