Digi-Key Electronics anunță un nou parteneriat de distribuție globală cu Red Pitaya

by donpedro

Digi-Key Electronics, distribuitorul care oferă cea mai mare selecție din lume de componente electronice în stoc și gata de livrare, a anunțat că a încheiat un parteneriat de distribuție globală cu Red Pitaya pentru a oferi kitul @HOME, creat special pentru profesorii și studenții care lucrează de la distanță sau de acasă.

Red Pitaya STEMlab 125-10, pe care se bazează kitul @HOME, este o placă open-source accesibilă, all-in-one, care poate înlocui 12 instrumente de laborator. Caracteristicile includ control de la distanță Matlab, control Labview, programare FPGA, programare Jupyter/Python, osciloscop, generator de semnal, analizor de spectru, contor LCR și multe altele.

@HOME este un kit de laborator pentru utilizare de la distanță sau de acasă ușor de utilizat, deoarece toate aplicațiile sunt accesibile prin intermediul unei interfețe cu utilizatorul bazate pe web. În plus, viitoarele actualizări ale sistemului de operare sunt complet gratuite.

Pentru mai multe informații despre Red Pitaya și pentru a comanda din portofoliul lor de produse, vă rugăm să vizitați site-ul Digi-Key.

Digi-Key Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu