Curăţaţi cu încredere folosind aerosolii 3M™ Novec™

by donpedro

Aerosolii 3M™ Novec™ reprezintă o gamă revoluționară de solvenți sub formă de spray

neinflamabil, care combină performanțele superioare de curățare cu un nivel ridicat de siguranță la locul de muncă, fiind în același timp prietenoși cu mediul.

Aerosolii 3M™ Novec™ pătrund adânc în spațiile greu accesibile, ceea ce îi face potriviți pentru multe aplicații de curățare din industria electronică: aparate de măsură și control, dispozitive electromecanice, contacte electrice, conectori și multe altele.
Aerosolii pentru curățare Novec au un nivel scăzut de toxicitate, nu afectează stratul de ozon și nu conțin HCFC, HFC, nPB sau alte substanțe poluante. De asemenea, aerosolii Novec sunt necorozivi și compatibili cu aproape toate materialele utilizate în industria electronică. Aceștia sunt disponibili în cinci variante, spre a fi utilizate într-o gamă variată de operațiuni de reparație și întreținere.

Gama de produse

:

3M™ Novec™ Contact Cleaner,
3M™ Novec™ Contact Cleaner Plus,
3M™ Novec™ Contact Cleaner/Lubricant,
3M™ Novec™ Electronic Degreaser,
3M™ Novec™ Flux Remover.

• Neinflamabili, toxicitate redusă
• Uscare rapidă, nu lasă reziduuri
• Necorozivi
• Potențial redus de încălzire globală
• Nu conțin HCFC, HFC sau nPB
• Peste 95% solvent activ, pentru mai multe curățări pe flacon

În plus, Novec Contact Cleaner și Novec Contact Cleaner/Lubricant corespund cerințelor MIL-PRF 29608A pentru performanță, compatibilitate, securitate și sustenabilitate.

Pe lângă fluidele de curățare, compania 3M oferă o gamă variată de soluții pentru industria electronică: adezivi, benzi cu diferite proprietati, produse abrazive, materiale pentru transfer termic, suporturi autoadezive.

Pentru mai multe informații vă rugăm accesați www.3m.com/ro

Distribuitor autorizat LTHD Corporation, lthd@lthd.com

S-ar putea să vă placă și