Convertor A/D destinat sistemelor de înregistrare

by donpedro

Edinburgh, UK – 26 Mai 2004 – Wolfson Microelectronics plc a anunţat lansarea pe piaţă a circuitului WM8782, un convertor A/D audio stereo de mare performanţă şi cost mic destinat aplicaţiilor media pentru înregistrare incluzând player-ele DVD cu înregistrare, VCR-urile, echipamentele set-top boxes şi echipamentele de procesare a semnalelor din studiourile audio.

Circuitul WM8782, interfaţează o gamă largă de semnale analogice de intrare oferind proiectanţilor de sisteme de înregistrare oportunitatea de a reduce costurile generale ale sistemului prin minimizarea numărului de componente externe.
Circuitul WM8782 este foarte bine controlat hardware fiind reduse eforturile de dezvoltare software şi livrează o gamă largă de frecvenţe eşantionate cu valori până la 192kHz, pentru a putea mări astfel domeniul semnalelor analogice de intrare.
Intrările stereo ale circuitului WM8782 împreună cu doi pini de intrare de control permit operarea interfeţei audio în trei moduri industriale standard. Un amplificator operaţional intern aşezat în partea frontală a circuitului adaptează semnalele de intrare analogice cu valori mai mari de 1V rms. De asemenea, dispozitivul are un filtru trece-sus pentru îndepărtarea offset-urilor DC reziduale.
Un pin de intrare de control M/S este utilizat pentru a permite modul de operare Slave sau modul de operare Master. Este folosit un circuit ADC stereo, multi-bit sigma-delta de 24 de biţi de 128x, 64x or 32x. Lungimea cuvântului semnalului audio de ieşire este de 16-24 biţi iar viteza de eşantionare este cuprinsă în intervalul 8kHz … 192kHz. Circuitul WM8782 este disponibil într-o capsulă cu 20 de pini, SSOP.

sales@wolfsonmicro.com

Adaugă un comentariu